Mutasd meg kedvencedet és/vagy mondj véleményt a megvásárolt termékekről videóban

Mi itt az Okosgazdinál rendkívül fontosnak tartjuk a felelős állatartást, ezt pedig talán leginkább a jó példák és a gazdik közötti eszmecsere, interakciók mozdíthatják elő. Ezért is adunk teret weboldalunkon és közösségi platformjainkon ennek, lásd a rengeteg hozzászólást a cikk, a termék vagy épp az állatka bemutató oldalakon.

Esetleg te is megmutatnád, hogy kedvenced

  • milyen körülmények között él,
  • hogyan neveled,
  • gondozod,
  • vagy épp miket csináltok együtt?

Netán egy-egy Okosgazdis megrendelés után osztanád meg, hogy milyen tápot, étrendkiegészítőt, sampont, játékot kapott, és hogy Ő azt mennyire is szereti, milyen szép tőle a bundája, stb.? Történetesen szólnál is pár szót arról, hogy miért tekinted az adott terméket adekvát választásnak?

Akkor jó hírünk van, erre mostantól akár videós formátumban is sort keríthetsz, ugyanis a részünkre elküldött ilyen tematikájú videókat szívesen megjelenítjük weboldalunkon és/vagy közösségi felületeinken.

Persze nem lehet mindig "szakmázni", tisztában vagyunk vele, hogy sokatoknak a kedvencetekkel töltött idő elsősorban a kikapcsolódásról szól. Szóval, ha inkább csak ahhoz van kedved, hogy egy rövid, flash hangulatvideót készíts, annak is nagyon örülünk, küldd el és vidítsuk fel vele a többi gazdit, kedvencedet pedig indítsuk el a világhír felé vezető úton! :)

Okosgazdi videók készítése

Minden megjelenített videót egy vásárlási kuponnal honorálunk.

És ne aggódj, nem kell értened a videó szerkesztéshez, bátran küldhetsz nekünk nyers videó anyagot is, kollégáink publikálás előtt mindenképpen megvágják és/vagy megszerkesztik, a legmodernebb trendek szerinti effektekkel, zenével, esetleg felirattal egészítik azt ki. Ha az alapanyag jó, akkor garantáljuk, hogy a végeredmény is tetszeni fog és szívesen mutatod majd meg a barátaidnak! :)

Videó küldésre a WeTransfer vagy a TransferNow weboldalakat ajánljuk, ahol kérjük, hogy az info@okosgazdi.hu email címet add majd meg címzettként. Köszönjük!


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13