1 vélemény alapján

AquaEl Uni Filter UV Professional belső szűrők

15 490Ft
Betöltés alatt...
Energiatakarékos belső szűrő. Teljes szűrést, kristálytiszta vizet biztosít. Ideális tisztító, keringető és oxigénellátó berendezés. Egyszerűen kezelhető. Nemcsak hatékonyan szűr, hanem egyúttal UV sterilizálást is biztosít. Sikeresen veszi fel a harcot lebegő algákkal, protozoával és baktériumokkal, így gondoskodva a tiszta, halaink számára egészséges vízről.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Eltávolítja az algákat, parazitákat és megakadályozza a halak megbetegedését.

A vízáramoltatás erősségének szabályozhatóságát biztosítja. Az üzembe helyezés kétféle módon történhet, szabályozható levegőáramoltatással. Beállítható a kimenet iránya. Két különálló szűrő szivacs betétet tartalmaz. Kétféle felhelyezési módot tesz lehetővé- A vagy B.

Egyszerűen kezelhető.

A biztonságos használat feltételei

Az Ön által vásárolt berendezés az Európai Unió aktuális biztonsági előírásainak megfelelően készült. A hosszú távú, biztonságos használat érdekében, kérjük olvassa el az alábbiakban összefoglalt tájékoztató szöveget. A szerkezet kizárólag rendeltetésszerű, beltéri használatra való. A szerkezet csatlakoztatható hálózati tápfeszültséghez. A szerkezet nem kapcsolható be vízfelszín felett.

Ha a szerkezet megrongálódott, illetve abban az esetben, ha a tápkábel vagy a fűtőszál megsérült, használata tilos. Használat előtt minden esetben ellenőrizze a tápkábel épségét. A tápkábel és a fűtőszál megjavítása, lecserélése, egyéb tartozékok hozzáadása tilos! Abban az esetben, ha megsérül a tápkábel vagy a fűtőszál szigetelése, az egész szerkezetet le kell cserélni egy újra. Mielőtt a vízbe nyúlna, az akváriumban lévő összes elektronikus berendezést áramtalanítsa szükséges.

A vízbe merítés mélységének fokát a technikai specifikáció határozza meg. Az UV LED-ek által kibocsátott UV sugárzás ártalmas az emberi szemnek és bőrnek. A szerkezet nem kapcsolható be a burkolatán kívül. Semmiképp ne fókuszálja a szemét a tető belsejében lévő fénylő LED-ekre.

A készülék nem használható azon személyek esetében, akik fizikailag, érzékszervileg vagy mentális tekintetben csökkentett képességűek, vagy még kiskorúak, illetve, ha nincsenek tisztában a rendeltetésszerű használat módjával. Kivételt képez, ha egy felelősségteljes személy felügyeli a csökkentett képességű személyt, vagy útmutatásokkal látja el a berendezés biztonságos használatát illetően.

Figyeljen arra, hogy a szerkezet ne kerüljön gyermekek kezébe. Összeszerelés és kezelés Helyezze a légcsövet (16) az A vagy B foglalatba. Csúsztassa az akasztót a sínbe (11). Rögzítse a tartót (11) ideális magasságban az akvárium falához a tapadókorongok segítségével. Illessze a szűrőt a tartóhoz.

Figyelem! A szűrő felső részét (1) a vízfelszín alatt kell elhelyezni, és a légkeverő szabályzó (15) nem merülhet a víz alá.

Figyelem! A párolgás következtében az akvárium vízszintje csökkeni fog! A szűrő üzembe helyezéséhez dugja be a dugót a konnektorba, ezáltal az UNI-UV POWER modul (14) magától bekapcsolódik. Az UV LED-ek működése ellenőrizhető azáltal, ha keresztülnézünk a szűrő falán. A szűrő hatékony működésének fenntartásához a szűrő patron (6,7), a forgó kerék (13) és kamra, illetve az UV LED-ek lencséinek rendszeres tisztítása javasolt.

Hagyományos mosó és tisztítószerek (pl. szappan, mosogató szer stb.) illetve oldószerek nem használhatók erre a célra, mert ezen vegyszerek maradványai a halak megbetegedését vagy halálát okozhatják. A használat körülményeitől függően (a víz hőmérséklete, a tápfeszültség minősége) az UV LED-eknek különböző élettartama lehet.

Ha átlagos használati feltételeket veszünk alapul, az UV LED-eknek 10 000 órányi működés után kb. 20%-kal csökken a teljesítménye. Ezen 10 000 óra elteltével a felhasználónak egyéni megfigyelése alapján kell eldöntenie, hogy a szűrő működésének hatékonysága megfelelő-e.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13