XiLong T4 vízalatti UV cső

1 vélemény alapján

XiLong T4 vízalatti UV cső

XiLong T4 UV vízalatti UV sterilizátor. Kedvező árfekvésű, egyszerű szerkezetű UV-C lámpa. A vízalatti világításokhoz hasonlóan működik, teljesen vízhatlan. Egyedi építésű akvárium szűrőkbe helyezhető, vagy gyors UV-C kezelésre használható. Többféle méretben kapható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

XiLong T4 fénycső jellemzői:

 • kb. 10000 óra üzemidő
 • rögzítő tapadókorongok
 • kapcsolós transzformátor

Kapható méretek:

 • 5W, 18cm hosszú
 • 7W, 25cm hosszú
 • 9W, 31cm hosszú
 • 11W, 31cm hosszú

*************************************

Figyelem! Az UV-C fény káros a szemre és a bőrre. A termék állandó használata zárt vagy lemaszkolt szűrőrekeszben ajánlott. Manuális használat esetén védőszemüveg és -kesztyű használata szükséges.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Vendég (#782B0)  -  2020. 05. 21. 06:06

  Meglévő szűrőházba vettem. A két eres, lapos kábel miatt (mt-L)nem volt egyszerű megfelelően letömíteni. Évekkel ezelőtt cseréltem utoljára és azért nem az eredetire, mert horror áron árulták, az a lámpa is kínai gyártmány volt, azon még 2 eres de kerek kialakítású, ráadásul gumiszigetelésű kábel volt. Mostanra a kínai lámpák többsége szintén mt-L-el van leszerelve sajnos, csak reménykedtem benne, hogy ez nem. Nagy hiányossága, hogy a gyengeáramú oldal is fixen van bekötve az adapterbe, amivel az a probléma, hogy gyakorlatilag nem beépíthető szűrőházba vagy egyéb uv csőnek kialakított házakba, mivel így nem tudod átfűzni egy tömszelencén, tömítőgyűrűn, bármin... Úgyhogy azon még gondolkodnom kell miként építhető ez be egyedi építésű szűrőkbe, ha a garanciára igényt tartunk. Mindenesetre én a garanciát egy csípőfogóval gyak. Elvágtam. : D Az előző lámpán gyengeáramú oldalon volt egy vízmentes csatlakozó, ami széthúzható volt. Ezekre érdemes volna kitérni a termékleírásban és akár egy katalógusképnél többet feltölteni, mert ezen nem látszik semmi sem! Erős áramú oldalán kb. 5cm-es kábel van. Ezzel számoljanak a leendő vásárlók. Nem tartok a meghibásodástól, mert nincs mi meghibásodjon benne, maximum az adaptere, de az előzőé is még működőképes, akár cserélni is tudom, úgyhogy ha kiszolgál két szezont, akkor már elégedett vagyok. Elméleti síkon, nálam az üzemeltetési idő szerint 5 szezont ki kellene szolgálnia, ha a fele megvan már jó üzlet volt.

Utoljára módosítva: 2024.02.13