AquaEl BioCeraMax Ultra Pro 1200 kerámiagyűrű akváriumszűrőkbe

3 990Ft
Betöltés alatt...

AquaEl BioCera MAX UltraPro 1200 kerámiagyűrű szűrőanyag, szűrőanyagtöltet külső akváriumszűrőkbe biológiai szűréshez. Ez az egyedülálló felépítésű, finoman perforált anyag ideális alapot nyújt a nitroszomónákat és nitrobaktérium fajokat nitrifikáló baktériumok számára, melyek az akvárium vízének biológiai szűréséért felelősek. Ezen baktériumoknak köszönhetően a víz kristálytiszta, ammónia-, és nitritmentes lesz. Annak érdekében, hogy fenntartsuk a szűrőbetét optimális hatékonyságát, a szűrőbetét akváriumvízben való tisztítása, és 6 havonta, a kerámia gyűrűk egy részének cseréje ajánlott.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

BioCeraMAX UltraPro 1600 termékjellemzők:

  • könnyű használat
  • édesvizű és tengeri akváriumokhoz egyaránt
  • kiváló élőközeg a nitrifikáló baktériumok számára
  • a legjobb biológiai szűrést garantálja

Mi a BioCeraMAX UltraPro 1200?

A BioCera Max egy biológiai szűrésre tervezett egyedülálló szűrőbetét, édesvízi és tengeri akváriumok, paludáriumok, vízi-terráriumok és terrárium medencék részére. Ezek a lyukacsos hengerek, kiterjedt szűrést biztosítanak.

Hogyan működik a BioCeraMAX UltraPro 1200?

Ha a BioCeraMAX Pro kerámiagyűrűket a szűrőbe helyezzük, egy kis idő elteltével a kerámiagyűrűk belső felületének lyukacsai jótékony baktériumoknak adnak majd otthont, amelyek természetes úton alakítják át a halakra nézve mérgező ammóniát (Nitroszomónákat) és nitriteket (Nitrobaktériumokat) nitráttá, mely sokkal biztonságosabb az akvárium lakóira nézve.

Hol és mikor használható a BioCeraMAX UltraPro 1200?

Sikeresen alkalmazható mind édesvízi, mind tengeri akvárium esetében. Különösen ajánlott a nagytestű halak vagy sok hal tartásakor.

Hogyan kell használni a BioCeraMAX Pro 1200-at?

A BioceraMAX Pro a dobozból kivéve azonnal használható, nincs szükség öblítésre. A doboz tartalmát öntse a szűrő kosarába illetve kamrájába. A megfelelő hatékonyság érdekében helyezze a kerámia gyűrűket a mechanikai szűrőbetét mögé és a kémiai szűrőbetét elé.

Milyen hosszú a BioCeraMAX Pro élettartama?

A BioCeraMAX Pro hosszú ideig használható, anélkül, hogy cserélni kéne, de természetesen egy idő után, a kerámia gyűrűk porladása miatt csökken a hatékonyság. A hatékonyság megőrzésének érdekében 6-12 havonta cserélje le újra a kerámiagyűrűk 1/3-át . A szűrő tisztítását az akváriumból merített használt vízzel végezze, Figyelem!!! Ne mossa a BioCeraMAX Pro-t csapvízzel, mert az a sterilizációját okozza!

Kapható kiszerelés: 1 liter

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13