2 értékelés alapján

AquaEl Leddy Smart 2 Lamp

AquaEl Leddy Smart 2 Lamp egy modern, hatékony lámpa, mely nélkülözhetetlen minden garnéla-akvárium vagy más kis édesvizi akvárium megvilágításához. A hagyományos lineáris csőhöz hasonló teljesítményű, és színhőmérsékletű. LED-es technológiának köszönhetően, a fényforrást jelentősen kevesebbet fogyaszás, és hosszabb élettartam jellemzi. Az AqauEl remekül követi az elvet, miszerint az akvárium tartozékainak praktikusnak, hasznosnak, ugyanakkor összhangban kell lenniük a modern belső terekkel. A lámpába "automatikus regenerációs rendszert" szereltek, mely a lámpa sérülése esetén is biztosítja az egyenletes fényellátást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

AquaEl Leddy Smart 2 termékjellemzők:

 • Modern LED világítás: Innovatív önregenerációs rendszer a Leddy Smart 2 világításban
 • Egyedi, futurisztikus design, különlegesen lapos forma
 • Könnyű felszerelés (maximum 6 mm vastag üvegre)
 • Fogyasztás: 6 W
 • Tartós: 50000 órát meghaladó élettartam

Két változat kapható:

 • Sunny -> 6500 K színhőmérséklettel
  • Fehér burkolattal
  • Fekete burkolattal
 • Plant -> 8000 K színhőmérséklettel
  • Fehér burkolattal
  • Fekete burkolattal

A Leddy Smart 2 lámpát 10-50 literes, legfeljebb 35 cm magas akváriumokhoz tervezték. A csúcsminőségű LED-ek egy stílusos, lapos burkolatban kaptak helyet, mely mindössze 1 cm vastag.

A lámpa felszerelése rendkívül egyszerű, a lámpa szára önmagában elelyezhető az akvárium falának peremén (a fal legfeljebb 6 mm vastag lehet).

Az erőteljes 6 W-os LED fényének színhőmérséklete 6500 K ('Sunny' lámpák esetében) vagy 8000 K ('Plant' lámpáknál). Ez a fény nem csak megfelelő körülményeket biztosít az akvárium növényeinek fejlődéséhez, de az akvárium minden lakójának valódi színvilágát is hűen visszaadja.

A Leddy Smart 2 lámpák nélkülözhetetlenek minden garnéla-akvárium vagy más kis édesvizi akvárium megvilágításához. További előnyük, hogy alig igényelnek karbantartást és rendkívül tartósak, hiszen a beépített LED-ek akár 50000 órán át képesek üzemelni csere nélkül. A gyakorlatban ez tíz évet meghaladó élettartamot jelent.

Az automatikus regenerációs rendszer beépített kiegészítő LED-eken alapul, melyek normál körülmények között nem világítanak a lámpában. Ezek kizárólag az alap dióda meghibásodása esetén kapcsolnak be, ily módon biztosítva a folyamatos fényteljesítményt.


Értékelések (2)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.