1 vélemény alapján

Virbac Allermyl irritációt csökkentő sampon

7 990Ft
Betöltés alatt...
A Virbac Allermyl sampon egy irritációt csökkentő, immunmoduláns, antiszeptikus készítmény. Az Allermyl sampon egyedülálló, mivel szinergista kombinációban tartalmaz nyugtató hatású immunmoduláns anyagot, esszenciális zsírsavakat, és antiszeptikus anyagokat; illetve a hatóanyagokat a megfelelõ gyógyszerformában tartalmazza, az Allerderm habzó mikroemulzióban. Ez az egyedülálló Galenikus készítmény elõsegíti az esszenciális zsírsavak beépülését és az összetevõk mélyebb penetrációját, ugyanakkor jól tolerálható és biztosítja a bõr védelmét. 

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Virbac - Egy cég az állatok egészségéért

A kizárólag állatgyógyászatnak szentelt Virbacot Pierre-Richard Dick állatorvos alapította 1968-ban a Nizza melletti Carrosban. A Virbac ma már a 6. legnagyobb állatgyógyászati cég, 2019-ban a bevétele 938 millió euró volt. Széles termékskáláján társállatok és gazdasági haszonállatok kezelésére szolgáló vakcinák és gyógyszerek egyaránt megtalálhatók. Az elmúlt 50 évben a Virbac elismert szakértővé vált az állatgyógyászatban. Az állatorvosok, állattenyésztésben dolgozók és állattulajdonosok számára készült termékei és szolgáltatásai a minőséget és a hatékonyságot ötvözik a kényelemmel. A cég több, mint 100 országban van jelen. A gyártó nem csak termékeket kínál, hanem aktívan folytat oktatási és támogató programokat is. Az állatorvosoknak és gazdiknak különböző oktatási anyagokat, tréningeket és információkat nyújtanak az állatok egészségével kapcsolatos legújabb fejleményekről és kezelési lehetőségekről.

All Product Shots

Minőség és hatékonyság

A Virbac termékek szigorú minőségellenőrzéseken és kutatás-fejlesztési folyamatokon mennek keresztül, a gyártó ily módon biztosítja termékei hatékonyságát és biztonságát. Ez a magas minőségi színvonal hozzájárul ahhoz, hogy az állatorvosok és a gazdik elégedettek legyenek a termékekkel, melyeket velük szorosan együttműködve igyekeznek mindig az igényeknek megfelelően tökéletesíteni. A Virbac elkötelezett az új és hatékonyabb állatgyógyászati megoldások kifejlesztése iránt. Kutatás-fejlesztési tevékenységeiknek köszönhetően folyamatosan új termékeket és technológiákat hoznak létre az állatok egészségének megóvása és javítása érdekében. A vállalatot 1968-ban alapították, így több mint öt évtizedes tapasztalattal rendelkezik az állatgyógyászati területen. Hosszú múltja és az ez idő során szerzett tapasztalatai hozzájárulnak a vállalat megbízhatóságához és szakértelméhez.

Széles termékskála

A Virbac kínálatában számos állatgyógyászati termék található, amelyek különböző állatfajoknak kínálnak megoldásokat igen széles körben. Ez lehetővé teszi az állatorvosok és gazdik számára egyaránt, hogy megtalálhassák az adott helyzet/probléma igényelte legmegfelelőbb terméket és kezelést. Sok állatorvos és szakember ajánlja a Virbac termékeket pácienseiknek, mivel megbízható és hatékony megoldásokat kínálnak az állatok egészségügyi problémáira.

Részletes termékinformációk

ÖSSZETEVŐK: 

  • Enyhe tisztító hatású anyagok
  • Mono- és oligoszacharidok
  • E-vitamin
  • Linolénsav (omega 6)
  • Pirokton-olamin
  • Bőrsemleges pH. Nem illatosított.

TULAJDONSÁGOK: 

Az Allermyl sampon csökkenti az irritációt és a viszketést, regenerálja a károsodott bõrt és tisztítja az epidermiszt. Az Allermyl sampont kifejezetten kutyák és macskák allergiás bõrbetegségeinek kezelésére fejlesztették ki, innovatív összetevõi 3 irányból hatnak: 

  • A bőr gyulladásos- és immun-reakcióinak korlátozása (monoszacharidok, oligoszacharidok, E-vitamin), 
  • Helyreállítja a bõr integritását és az epidermisz védõ funkcióját (esszenciális zsírsavak), 
  • Helyreállítja a bõr ökoszisztémáját, a mikroflóra egyensúlyát. 

ALKALMAZÁS: 

Az állat szőrét meleg vízzel meg kell nedvesíteni, majd az Allermyl sampont a bõrön és a szõrzeten egyenletesen eloszlatni. Masszírozzuk át az egész testfelületet, majd öblítsük le a sampont. Újra samponozzuk be az állatot, de csak 5-10 perc elteltével mossuk le a sampont bõ, meleg vízzel. A sampont csak a kezelõ állatorvos utasításainak megfelelõen szabad használni (szükség szerint 2-3 alkalommal hetente). 

Kizárólag külsõleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. 

Szembe ne kerüljön. Ne tároljuk hosszabb ideig 40 °C fölötti hõmérsékleten.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13