Vet Expert Bioprotect Ultra kapszula

Vet Expert Bioprotect Ultra kapszula

11 529Ft
Betöltés alatt...

Vet Expert Bioprotect Ultra kapszula kutyák számára készült, amely gyomor-bélrendszeri zavarok esetén segíthet helyreállítani a bélmikrobiom egyensúlyát és a bélgát megfelelő működését. Hosszú távú támogatásként alkalmazható az emésztőrendszer rendellenes működése, különösen a hasnyálmirigy és a különböző okok miatt kialakult enteropátiák esetén. Minden korosztályú kutyáknál alkalmazható, beleértve a kölyökkutyákat, felnőtt kutyákat és időseket is. Pro, pre- és posztbiotikumokkal. Mikrokapszulás, így kedvencünk italába keverhetjük vagy ételére is szorhatjuk.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Tárolási körülmények: Száraz helyen, 15°C-25°C közötti hőmérsékleten, eredeti csomagolásban tárolandó. Fénytől és nedvességtől óvni kell. Gyermekek és állatok elől elzárva kell tartani! A kapszula tartalma csomósodhat, ami nem befolyásolja a termék hatását, hatékonyságát vagy minőségét.

1-2 kapszula naponta, legalább 4-8 hétig. A kapszula beadható eleséghez keverve vagy közvetlenül az állat szájába. Víz mindig álljon az állat rendelkezésére.  Antibiotikumokkal való egyidejű alkalmazás esetén ajánlott elkülöníteni a beadásuk idejét.

Összetétel: 12.1.5 Yarrowia lypolitica, 8.14.1 galaktooligoszacharidok, 13.6.4 mikrokapszulázott nátrium-butirát, 13.6.4 magnézium-sztearát.

Zootechnikai adalékanyagok (kapszulánként): 4b1850 Limosilactobacillus reuteri 60 mg (6 x 109 CFU), 4b1715 Lactobacillus acidophilus 50 mg (5 x 109 CFU), 4b1707 Enterococcus faecium 5 mg (5 x 108 CFU).

Táplálkozási adalékanyagok (kapszulánként): 3c441 L-triptofán 50 mg.

Technológiai adalékanyagok (kapszulánként): 1E460 mikrokristályos cellulóz 71 mg.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 16,94%, nyershamu 4,04%, nyerszsír 5,82%, nyersrost 6,70%, nedvességtartalom 4,13%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13