Vet Expert Hepatic Dog - Májelégelenség támogatásához szárazeledel kutyáknak

A Vet Expert Hepatic Dog egy teljes értékű és tökéletsen kiegyensúlyozott állateledel kutyák számára, amely krónikus májelégtelenség esetén támogathatja a májműködést és segíthet csökkenteni a réz lerakódását a májban. Csökkentett mennyiségű, magas minõségű fehérjét, nagy mennyiségű esszenciális zsírsavakat, szénhidrátokat tartalmaz és alacsony szintű réz tartalommal rendelkezik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Vet Expert Hepatic Dog - Májelégelenség támogatásához szárazeledel kutyáknak

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetétel: kukorica, rizs, baromfiliszt (16%), baromfizsír (6%),  hidrolizált májkivonat (6%) lenmag, ásványi anyagok, vitaminok, cellulóz, nátrium-klorid, articsóka gyógynövények, szója lecitin (foszfolipidek forrása).

Adalékanyagok kilogrammonként:

  • Vitaminok: A-vitamin 14,425 NE, D3-vitamin 2000 NE, E-vitamin 95 NE;
  • Provitaminok: Taurin 1050 mg

Nyomelemek: Cink (cink-szulfát monohidrát/ cink-kelát aminosavak hidrátjából) 165 mg, vas (II) szulfát-monohidrát) 50 mg, mangán (mangán szulfát-monohidrát) 35 mg, jód (kalcium-jod-anhidro-/kálium-jodid) 4,6 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,28 mg.

Aminosavak: DL-metionin 930 mg

Annalitási összetevő: nyersfehérje – 18%, nyerszsír    – 11,%,    nyersrost  – 2%, nyershamu – 5,5%, nedvesség – 8%, NFE – 55,5%, metabolizálható energia – 370  Kcal/100g, omega-6 – 2,7%, omega-3 – 0,8%, kalcium – 1,1%, foszfor – 0,7%.

Táplálási útmutató:

Az alkalmazás előtt vagy az alkalmazási időtartam meghosszabbítása esetén az állatorvos véleményének kikérése javasolt. A takarmányt kizárólagosan kell etetni, az állat kora, fajtája és aktivitási szintje szerint, az etetési útmutatónak megfelelően.  Az adagokat fel lehet osztani két vagy több etetésre is. Az ajánlott etetési időtartam kezdetben 6 hónap. Víz mindig álljon az állat rendelkezésére.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13