Versele-Laga Prestige Australian Parrot Loro Parque Mix

A Versele-Laga Prestige Australian Parrot Loro Parque Mix egy komplett prémium minőségű, különlegesen válogatott magkeverék, amely az ausztráliai nagypapagájok és kakaduk természetes igényeinek figyelembevételével fejlesztettek ki. A Versele-Laga Australian Parrot minden olyan összetevőt tartalmaz amit a világhírű tenerifei Loro Parque-ban is alkalmaznak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az eleség maxi VAM granulátum tartalma extra vitamint, aminosavat, és ásványi anyagokat biztosít. Ezen felül tartalmaz florastimult is, amely hozzájárul az optimális bélműködéshez, és kondícionáló hatású. További ínyencségek a papagájok számára a puffasztott magvak, tökmag, csipkebogyó és fenyőmag. Az osztrigahéj biztosítja a begy jó működését, és a megfelelő kálcium-foszfor arányt.

Összetétel: csíkos napraforgómag, szeklice, maxi VAM pelletek, tört zab, hántolatlan rizs, búza, pohánka, árpa, hántolt földimogyoró, fehér cirok, fenyő dió, fénymag, kendermag, osztrigahéj, fehér köles, puffasztott búza, vörös cirok, sárga köles, pattogatott kukorica, vadrózsa, fenyő dió

Ásványianyag tartalom: nátrium, magnézium, kálium

Nyomelemek: vas, réz, mangán, cink, jód, szelén

Analitikai összetevők: nyersfehérje 13,5%, nyerszsír 10,5%, nyersrost 11%, nyershamu 5,5%, kalcium 0,92%, foszfor 0,33%, lizin 4500 mg/kg, metionin 3.350 mg/kg, A-vitamin 8.000 NE/kg, D3-vitamin 1.600 NE/kg, E-vitamin 20 mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13