Union Bio Trauma Plus

Union Bio Trauma Plus

12 700Ft
Betöltés alatt...
Az Union Bio Trauma Plus egy természetes, könnyen használható és biztonságos gél árnikával és ördögcsáklyával. Hasznos az izmok, inak és ízületek sérüléseinek, traumáinak kezelésében. Nagyon hatásos ödémákra, zúzódásokra és hematómákra. Hasznos akut és krónikus fájdalmak, reumás és ízületi gyulladások esetén is. Dopping (verseny előtt 5 nappal már ne használja).

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Union Bio Trauma Plus azonnali enyhítő hatású gél az árnika, ördögcsáklya és fehér akác akác egymás hatását erősítő kivonataival, és egy speciális olajfa kivonattal, UB MATRIX-szal megerősítve, ami az Union BIO tudományos kutatásának eredménye.

Traumát követően a szövetek és a kis erek károsodnak, aminek következtében a vér a sejtek közötti térbe szivárog, így jön létre a hematóma, ami lehet többé-kevésbé súlyos, duzzanatot, melegséget, nyilvánvaló fájdalmat és az érintett rész funkcionalitásának részleges vagy teljes zavarát okozva. A Trauma Plus gél, ezekben az esetekben gyors segítséget jelent.

A Harpagophytum procumbens (ördögcsáklya) jelenléte miatt a készítmény doppingnak számít, nem alkalmas versenyeken történő használatra. A verseny előtt 5 nappal már ne használja.

Praktikus:

  • egyszerű és biztonságos használat
  • izmokon, ínakon és ízületeken is használható
  • enyhítheti a krónikus ízületi fájdalmat is

Összetétel: Víz, MATRICE U.B.®, Harpagophytum procumbens glikolos kivonat, árnika glikolos kivonat, Robinia pseudoacacia virágkivonat.

Alkalmazása: Gyengéd masszírozással vigye fel az érintett területre, és dörzsölje be, amíg teljesen fel nem szívódik. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg használható.

Ördögcsáklya tartalma miatt doppingnak minősül.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20°C közötti hőmérsékleten, nedvességtől védve, hő- és fényforrásoktól távol tartandó. Használat után lezárandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13