Unica Classe Puppy All Breeds Development

Az Unica Classe Puppy All Breeds Development egy szuperprémium fiziológiás táp Olaszországból. A növekedési fázisban elengedhetetlen, hogy mérettől függetlenül minden kölyökkutya megkapja a számára elengedhetetlen tápanyagot, mely nélkülözhetetlen a megfelelő fejlődéshez és az egészséges testi felépítés eléréséhez. A növekedéshez nagy energiabevitel igény is társul, melyet magas minőségű fehérjékkel és magas energiasűrüségű zsírokkal elégít ki az eledel. A kálciumnak megfelelő egyensúlyban kell lennie a foszforral a csontok és fogak megfelelő ásványianyag ellátottságához. Az A, B1 és B6 vitaminok támogatják az agyi tevékenység és a látás fejlődését.
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Unica Classe Puppy All Breeds Development

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A házikedvencek nevelése, a róluk történő gondoskodás és szeretettel való etetésük alapvető kötelezettség minden gazdi számára, akik törődnek szeretett házi kedvencükkel, hiszen ők ma már a család szerves részét képezik. Ez a kötelesség inspirálta az olasz Gheda-t, hogy megalkossák az Unica Classe termékcsaládot. Küldetésük, hogy különleges és időtálló táplálkozási előnyöket biztosítsanak kutyáink számára annak érdekében, hogy jólétük és egészségük látható és megkérdőjelezhetetlen legyen. A cég elkötelezett a különleges és kiváló minőségű állateledelek megalkotásában, és nap mint nap tesznek azért, hogy a legújabb trendeket követve újítsák, tökéletesítsék termékeiket. Vezető szerepe megőrzésének érdekében a Gheda Petfood folyamatosan fektet kutatásba, technológiába és termékfejlesztésbe. Az Unica márka mögött álló Gheda Petfood innovációs képessége, táplálkozásszakértőik tudása és sokéves tapasztalata, a magas termelési technológia és a minőségirányítás garantálja, hogy a házikedvencek és gazdáik igényfejlődését mindig maximálisan képesek követni és kiszolgálni.

classe

Első osztályú ízletesség és élelmiszerbiztonság

Az Unica márka elkötelezett amellett, hogy semmilyen körülmények között nem folyamodik káros praktikákhoz az ízletesség maximalizálása érdekében, mely kutyánk egészségének rovására menne. A termékcsalád kiemelkedő jellemzője az ízletesség és a magas elfogadási arány úgy, hogy mindemellett nem folyamodik mesterséges aromák vagy színezékek hozzáadásához. A tápszemcsék ízjegyei a magas minőségű összetevők és a gyártó sokéves tapasztalattal fejlesztett receptjeinek kombinációjából keletkeznek. 
A termékek tápanyagtartalma "első osztályú", mert mind táplálkozási, mind fiziológiai szempontból jobb összetételt és magasabb minőséget képvisel a piacon kapható szárazeledelek átlagos összetételéhez képest, mely az alábbiakban nyilvánul meg:

 • Az összetevők listáján első helyen minden esetben az állati fehérje áll, legnagyobb arányban ezt tartalmazzák az Unica eledelek. A hús összetevők emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű húsból származnak
 • A Gheda olyan minősített, helyi termelőkkel és beszállítókkal dolgozik együtt, akik biztosítani tudják, hogy a gyárba szállítás rövid ideje alatt a felhasznált alapanyagok nem veszítenek minőségükből, nem mellesleg ez a megoldás a legkevésbé környezetkárosító hatású
 • A felhasznált állati fehérjét minden száraztáp esetében úgy választják ki, hogy az az adott testmérethez, fajtához legjobban illeszkedjen
 • A megszokott gabonafélék alternatívájaként az Unica termékekben gabonaként fehér cirok van, mely a kutya étrendjéhez és igényeihez sokkal közelebb áll, mint az általánosan a szárazeledelekben felhasznált gabonafélék jelenléte fehér szorgombóként
 • Házikedvenceink fiziológiájához, korához, méretéhez és aktivitásához specifikusan kiválasztott összetevők és tápanyagok felhasználása
 • GMO-mentes összetevők
 • Az Unica Classe termékek teljes termelési és gyártási folyamatai 100%-ban Olaszországban történnek a legszigorúbb ellenőrzés és szabályozás mellett

Az Unica Classe eledelek igazodnak a kutya különböző életszakaszainak igényeihez

Az életkörülményekhez való alkalmazkodás azt jelenti, hogy a kutya különböző életszakaszait jellemző fiziológiai állapotok és igények állnak az első helyen az eledeltípusok megalkotása során: a növekedési fázistól a felnőttkoron át egészen az időskorig. Minden életszakasz más és más okból igényes különleges figyelmet - mindemellett még a kutya fizikai aktivitásához is fontos igazodni:

 • Növekedési szakasz: ennek során elengedhetetlen, hogy mérettől függetlenül minden kölyökkutya megkapja a szükséges tápanyagokat, hiszen csak így biztosítható a megfelelő testméret, testfelépítés és a szervrendszerek kifogástalan fejlődése és egészsége.
 • Aktív szakasz: a felnőtt kutyáknak magas energiaszintjükből kifolyólag általában megnövekedett táplálkozási igényük is van annak érdekében, hogy fenntartsák magas teljesítőképességüket. Ez pedig kifejezetten a fizikai állóképesség és izommunka elősegítéséhez szükséges specifikus tápanyagok megemelt mennyiségét igényli.
 • Fenntartó szakasz: a felnőttkor elérésével egy olyan kutyának, amelynek nincsenek különleges igényei (pl. extrém fizikai aktivitás), fontos fenntartani a stabil testsúlyt és magas izomtónust, így fontos megtalálni a tökéletes egyensúlyt az ebben az életszakaszban szükséges tápanyagok közt.
 • Időskori szakasz: az idősebb kutyák esetében előfordulhat, hogy változtatásra van szükség etetésükben. Sok esetben például hajlamosak lesznek a testtömeg-felhalmozásra, ez a hízás pedig számos fiziológiai tényezőhöz köthető - fontos, hogy ebben az életszakaszban is a megváltozott igényeikre szabott eledelt fogyasszák
Részletes termékinformációk

Összetétel: Szárított állati fehérje (ebből csirke 19%*), búzadara, kukorica, állati zsír, cirokfehérje (5%), fioretto kukoricaliszt, rizs, kukoricaglutén, kukoricadara, hidrolizált állati fehérjék, szárított répapép, szentjánoskenyérliszt, élesztőfélék, glükozamin (0,01%), kondroitin-szulfát.
*45% dehidratált csirkének felel meg

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 28,00%; nyersrost 2,25%; nyerszsír 17,00%; nyershamu 7,90%; kalcium 1,50%; foszfor 1,00%.

Tápértékfokozó adalékok: A-vitamin 20.000 NE; D3-vitamin 895 NE; E-vitamin 95 NE. ; B1-vitamin 4,00 mg; B6-vitamin 4,80 mg; L-lizin-monohidroklorid 800 mg; Réz(II)-szulfát-pentahidrát 49,52 mg (Réz 12,60 mg); Cink-oxid 89,28 mg (Cink 72,00 mg); Vas(II)-karbonát 186,30 mg (Vas 90,00 mg); Mangán(II)-oxid 32,51 mg (Mangán 25,20 mg); Kalcium-jodát vízmentes 2,22 mg (Jód 1,44 mg); Nátrium-szelenit 0,32 mg (Szelén 0,14 mg).
+ Antioxidánsok.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.