1 vélemény alapján

Trixie TX4+1 programozható automata etető kutyáknak és macskáknak

18 590Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Trixie TX5 - 5 rekeszes programozható / automata etető (5 x 240 ml) kutyáknak és macskáknak. Csúszásmentes gumi talppal, könnyen tisztítható, elemmel működő (4 db AA ceruza elem, nem tartozék). Ezzel az automata etetővel optimálisan és pontosan be tudod állítani kedvenced etetési időpontjait. Az etető megfelelő rekesze automatikusan kinyílik a beállított időpontban, kutyád vagy macskád pedig az általad így előre meghatározott időpontban fogyaszthatja el a kívánt eledelt. A TX5 automata etető száraztáp mellett nedveseledel adagolására is kiválóan alkalmas!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Termék jellemzői:

  • Könnyen tisztítható higiénikus műanyagból készült
  • 5 rekeszes, egyenként 240 ml űrtartalommal
  • 5 alkalomra programozható max. 24 órás időintervallumban
  • A rekesz fedele a beállított időre a megfelelő nyílásnál nyíilik (egyszerre csak egy rekesz fog nyílni)
  • Nedvestáp is adagolható a rekeszekbe
  • Fehér-szürke színben kapható

A működéshez szükséges elemet NEM tartalmazza a csomag!

A készülék mérete 33 x 5 x 36 cm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#DC684)  -  2021. 04. 05. 07:07

    Bár még csak kipróbáltam, ahhoz képest, hogy milyen egyszerű szerkezet, kicsit drágának találom. Bár valószínűleg a célnak megfelel, úgy vélem nem túl masszív szerkezet (bár a cicát talán kibírja, de szerintem egy okosabb eb ki tudná játszani a mechanizmust, ha egyszer rájön). A programozás pedig nagy csalódás volt, mert csak egyetlen egy időintervallumot lehet beprogramozni, tehát ha pl. 2 napra elmennék, akkor fixen 12 óránként kap eledelt a kicsi. Ettől függetlenül örülök, hogy legalább ez van, de a 21. Században ennél azért többet vártam. (ez nem a boltot értékeli!!)

Utoljára módosítva: 2024.02.13