2 vélemény alapján

Trixie Running Disc - Futókorong kisállatoknak

A Trixie Running Disc egy formabontó - kifejezetten a kisállat biztonságát szem előtt tartó - futókerék, amely tányér / parabola formájának köszönhetően ideális minden mozgékony és futókerekező kisállatnak. A Trixie Running Disc műanyag futótányért könnyebb hajtani és gyorsabban is forog, továbbá halk és a sima felülete miatt megóvja kedvencünket az esetleges sérülésektől. A tányér felülete csúszásmentes műanyag, erős tartószerkezettel. Kapható méretek: 17 cm (pl.: egérnek, hörcsögnek), 30 cm (pl.:csincsillának, degunak, patkánynak)

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    beu  -  2019. 03. 25. 20:36

    Az egerem nagyon szerette, és alighanem kényelmesebb is a farka miatt, mint egy mókuskerék, ugyanakkor a hím egérnek egy picit kicsinek tűnt (vagy az egerem nagy, de a nagyobb méretű korong akkor is túlzás lenne).
    Lehet, hogy a túl intenzív használat, vagy a belekerülő alomdarabok, mindenesetre a korong legyalulta önmagát, teljesen szétkopott a talp rész azon oldal felé, amelyiken többet futott az állat, hiszen hozzáér a tányér futás közben, és a "pöcök", amin forog is egy irányba szétkopott, használhatatlanná vált néhány hónap alatt, csak nagy erővel hajtható. Nem túl jó konstrukció, két műanyagdarab forog egymáson... Az ötlet maga jó, de egy drágább, csapágyas verzió sokkal jobb lenne.
    Egyébként az első időkben, és ha figyelünk a belső tisztaságra csendes (kivéve, amikor visítóan nyikorog, de ez tisztítással általában orvosolható volt - kérdés, ki akar ezért felkelni az éjszaka közepén) és tényleg nagyon szerette az egér.

Utoljára módosítva: 2024.02.13