Trixie Reptiland természetes eleség szakállas agámáknak

2 490Ft
Természetes szárított eleség szakállas agámák, mindenevő hüllők és kis emlősök számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Főbb termékjellemzők:

  • Természetes növényi eleség
  • Szárított növények felhasználásával
  • Mindenevő hüllők, leginkább szakállas agámák számára

A Trixie Agáma ételkeverék zöldségekből, virágokból, gyümölcsökből, gyógynövényekből összeállított mix szakállas agámák, mindenevő hüllők és kis emlősök számára, hozzáadott lisztkukaccal és sáskával. A magas rosttartalom és az aktív növényi hatóanyagok serkentik az anyagcserét, valamint jó hatásal vannak a sejtek védekező képességére és az immunrendszerre, ezáltal az eleség hozzájárul kedvencünk egészségének megőrzéséhez. A keveréket kis emlősök is szívesen fogyasztják.

A keverék szárított répát, paszternákot, hibiszkuszt, lándzsás útifüvet, körömvirágot, rózsát, borsmentát, búzavirágot és epret tartalmaz. Az eleségben sáska és lisztkukac is található.

A változatos étrend biztosítása érdekében adjunk a keverékből állatunk eleségéhez kiegészítésként. Ha szükséges, nedvesítsük meg az eledelt.

Mindig biztosítsunk elegendő ivóvizet állatunknak

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13