1 vélemény alapján

Trixie kerámia tál lekerekített peremmel rágcsálóknak, nyulaknak

1 190 1 071 Ft-tól
Prémium minőségű, peremes kivitelű kerámia tál kisállatok etetéséhez, itatásához. A termék több méretben és színben is megvásárolható. Kiváló választás rágcsálóknak, nyulaknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A tál a következő méretekben kapható (átmérő / űrtartalom):

  • 9 cm / 100 ml
  • 10 cm / 200 ml

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A termék több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy milyen színben szeretnéd megvásárolni a tálat. A lehetőségeket illetően lásd a képeket. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    beu  -  2019. 06. 30. 13:07

    Egér részére mint etetőtál jó választás, a lekerekített peremre kényelmesen rá tud csüccsenni és onnan tud falatozni. Bár a perem alá becsúszó darabok nem mindig fogynak el. Itatónak egér mellé nem ajánlanám ezt a típust, magasabb oldalfallal (befelé hajló peremmel)rendelkező típusok ideálisabbak.