1 vélemény alapján

Trixie csillag alakú rágókötél középen labdával kutyáknak

1 590Ft
Trixie csillag alakú rágókötél középen labdával kutyáknak, anyaga pamut/poliészter, kötött labda átmérője 7 cm. A kutyajáték több színben is kapható, színválasztással kapcsolatos információkért lásd a részletes termékleírást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Fontos tájékoztatás!

A termék több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy melyik variációt szeretnéd megkapni a képeken láthatóak közül. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#DCD20)  -  2021. 03. 31. 08:11

    Szuper termék, 1 év alatt ez a második ilyen kötelünk. 2 angol bulldog tépi, strapabíró, jó, hogy ennyi helyen rá tudnak fogni.