Játékpálcák

A pálcás macskajátékok (játékpálcák) vagy más néven teaser játékok, és a horgászbotos macskajátékok tökéletesek arra, hogy te is aktívan részt vehess a játékban és ezzel is elmélyítsd a kettőtök közötti kapcsolatot. A két változat között általában csak annyi a különbség, hogy a cica zsákmánya (plüss állat, színes tollak, bőrcsíkok) a horgászbotos játék esetében egy zsinórral van rákötve a műanyag pálcára, míg a teaser játékoknál a pálca egyik végére van rögzítve.

Az ilyen típusú játékok elsősorban azért ideálisak a kedvencednek, mert a segítségükkel kedvére kiélheti a természetes vadászösztönét. Emellett kiváló kondícióban is tartják a négylábú doromboló barátodat, aki a játékba belefeledkezve jó alaposan megmozgatja az izmait, ami rendkívül fontos a lakásban tartott, kevésbé aktív életmódot folytató macskáknak. Bármelyik típusú pálcás, vagy horgászbotos cicajáték mellett is teszed le a voksodat, biztos lehetsz benne, hogy az maximálisan elnyeri majd kedvenced tetszését.

Az általunk forgalmazott termékek minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, ezért igen tartósak, és semmilyen veszélyt nem jelentenek a cicád egészségére nézve. Természetesen az sem egy mellékes szempont, ha online vásárolva tőlünk szerzed be őket, hiszen így rendkívül kedvező áron juthatsz hozzájuk :)

Utoljára módosítva: 2024.02.13