Supra Dog Adult Hypoallergenic Insect | Rovarfehérjés kutyaeledel

8 190Ft
Betöltés alatt...

Supra Dog Adult Hypoallergenic Insect rovarfehérjés felnőtt kutyaeledel. Hipoallergén recept, magas rovar protein tartalommal, amely különösen alkalmas táplálékintoleranciával küzdő kutyák táplálására. Omega-6 és Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek javítják az egészséges bőr minőségét és a fényes szőrzet minőségét. A granulátum formája és keménysége elősegíti az egészséges fognövekedést és csökkenti a fogkőképződést. Pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére. Támogatja a mozgásszervi rendszer minőségi. működését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Supra Dog Adult Hypoallergenic Insect | Rovarfehérjés kutyaeledel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Analitikus összetevők

  • Protein 24.0%
  • Zsír 14.0%
  • Hamu 7.0%
  • Rostanyag 2.2%

Összetevők: rovar protein 16%, fehér rizs, barna rizs, szárított borsó, baromfi zsír, takarmány élesztő, répapép, szárított gyümölcs keverék, baromfi máj kivonat, máriatövis, yucca, hínár, chondoprotektivek, probiotikus összetevők, ásványi anyagok és vitaminok

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13