Sera Filter Biostart szűrő-indító baktérium akváriumokba

Sera Filter Biostart szűrő-indító baktérium akváriumokba

2 790Ft
Betöltés alatt...
A Sera Filter Biostart egy speciális nagyteljesítményű keverék enzimekből és mikroorganizmusokból. Kellemes feltételeket alakít ki a trópusi díszhalak, aranyahalak és az egyéb akváriumi élőlény számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Filter Biostart csökkenti a korhadék réteget és a kellemetlen szagokat. Felgyorsítja a biológiai károsanyagok lebontást (pl. ammónium/ammónia) az édesvízben és a tengervízben egyaránt. Ezen kívül gondoskodik a szerves anyagok csökkentéséről (pl. a halak kiválasztásai és a táplálékmaradványok), és elősegíti a biológiai egyensúlyt. Kitűnően alkalmas a Sera Nitrivec termékkel kombinálva, különösképpen új telepítéskor és gyógyszeres kezelésnél a Sera Nitrivec hatásának gyorsítására. A szerves anyagok lebontása által előkészíti a nitrifikációt, és meggyorsítja a málladék lebontását a szűrőben és a fenéken is.

Használati útmutató:
Használható új szűrőkben, új szűrőanyagoknál és szűrőtisztítás után. Használat előtt felrázandó! Adagoljon közvetlenül a szűrőbe hetente 5 ml-t 200 liter akváriumvízhez! A kezelés után legalább 24 órát jól szellőztessen!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13