Sera CO2 Teszt

Sera CO2 Teszt

5 290Ft
KosárbaBetöltés alatt...
A Sera CO2-teszt segítségével a szén-dioxid szintet gyorsan és pontosan lehet megmérni. A mérést javasolt naponta elvégezni. 

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedhetünk. A Sera víztesztek igen pontosak, és könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát. A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták. A vízminőség a halak származási helyein nagyon eltérő lehet. Ha ugyanarról a területről származó halakat tartunk (biotóp akvárium), egyszerűbb dolgunk lesz a víz minőségének beállításakor.

A szén-dioxid (CO2) minden növény számára fontos tápanyag, hiszen csak a CO2-vel tudja a növény a fotoszintézis során a szerves kötéseket növekedéséhez felépíteni. A szén-dioxid stabilizálja a karbonátkeménységet, állandó szintre csökkenti, illetve stabilizálja a kívánt pH-értéket. A Sera CO2-teszttel a szén-dioxid szintet egyszerűen és megbízhatóan lehet megmérni. Az ideális érték 10-40 mg/liter. Túl magas érték esetén a CO2 adagolást vegyük vissza. Nagyon magas érték esetén a vizet membrán pumpával (Sera Air) és porlasztóval (Sera Air Set) szellőztessük át. A Seramic CO2 vezérlés teljesen automatikusan szabályozza a CO2 adagolást. Túl alacsony érték esetén emeljük a szén-dioxid szintjét Sera CO2 rendszerrel. Kisméretű akváriumoknál a Sera CO2 Startot alkalmazzuk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.