Sera Mineral Salt vízkezelő és vízelőkészítő

Sera Mineral Salt vízkezelő és vízelőkészítő

2 990Ft
Betöltés alatt...
A Sera Mineral Salt tartalmazza a természetes vizekben előforduló ásványi sókat a biológiailag megfelelő mennyiségben, melyek szükségesek az ásványi anyagban szegény víz dúsításához (pl. ozmotikus vizek).

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A vezetékes víz terhelései - pl. nitrát, foszfát - számos akvaristát arra ösztönöznek, hogy a vizet sómentesítsék. A teljesen sómentesített vízből azonban hiányzik valamennyi létfontosságú ásványi anyag és nyomelem, amelyek a lágyvízi halak számára (pl. diszkosz halak, lazacok) elengedhetetlenek. A halak a nem csak az élelemből, hanem közvetlenül a vizen keresztül is felvesznek fontos tápanagokat, ezért nagyon fontos, hogy a víz tartalmazza ezeket. A Sera Mineral Salt megadja a víznek, amire a halaknak szükségük van. A Sera Mineral Salt káros anyagoktól mentes és természetes antibakteriális hatása van. A Sera Mineral Salt segítségével kezelt víz azonnal használható.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13