Sera Phosvec Clear foszfáteltávolító szer

A Sera Phosvec Clear azonnal eltávolítja a halak számára káros foszfátokat (PO4) az akváriumvízből. Megelőzi az algák növekedését, és csökkenti a vízcserék számát is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Phosvec Clear azonnal és tartósan köti meg a vízben oldott foszfátot (PO4). A megkötött foszfátot (látható zavarosodás képződik) az akváriumszűrő segítségével vagy a Sera aljzattisztítóval távolítsa el a vízből.

Használati utasítás:
Először mérje meg a víz foszfát értékét és karbonát keménységét, hogy 3-4°dkH-e az értéke. Amennyiben növelni kell, akkor alkalmazza a Sera kH plust. 2 mg/liter foszfáttartalom felett adjon 25 ml Sera Phosvecet 100 liter vízhez. 2 -3 óra elteltével ellenőrizze a foszfáttartalmat és, ha még mindig magas, akkor ismételje meg az eljárást! Másnap tisztítsa ki az akvárium alját!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13