Sera vákuumos aljzattisztító porszívó

Sera vákuumos aljzattisztító porszívó

4 390Ft
Betöltés alatt...
A Sera vákuumos aljazattisztító porszívó segítségével vízcsere nélkül gondosan tudja eltávolítani az üledéket, törmeléket és egyéb szennyeződést az aljzatról.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera vákuumos porszívó használata könnyű. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy levegőpumpához, mint például a Sera Air membránszivattyú. Mindenfajta akváriumhoz alkalmas, 60 cm magasságig használható.

Használati utasítás:

  • A levegőpumpát és a csövet csatlakoztassák.
  • A szívőcsövet helyezzék az akvárium aljára és a teleszkópos csövet emeljék olyan magasra, hogy a nyílás kb. 2-3 cm-rel magasabban legyen a felszíntől. Ezzel biztosítják a beszívott víz folyamatos kifolyását.
  • A szűrőszivacsot vegyék ki a máladékot tartalmazó tartályból, megfelelően mossák ki, csavarják ki, rakják vissza, és zárják le a tartályt.
  • Kapcsolják be a levegőpumpát, a tisztítót tartsák függőlegesen, és lassan szívják le az iszapot. Ha véletlenül kiszivárog a víz a légtelnítő nyílásból, akkor csökkentsék a levegő mennyiségét.
  • A munka befejeztével a szűrőszivacsot és a tartályt alaposan ki kell tisztítani folyóvíz alatt.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13