Royal Canin Light Weight Care - Szószos nedves táp felnőtt macskák részére az ideális testsúly eléréséért

A Royal Canin Light Weight Care egy teljesértékű nedvestáp hízásra hajlamos, valamint túlsúlyos felnőtt macskák részére. A tápszer a speciálisan adaptált fehérjetartalma segít megőrizni a macska izomtömegét, hogy testsúlya egészséges legyen. Ráadásul L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Light Weight Care főbb jellemzői:

  • Korlátozza a súlygyarapodást: Kifejezetten a súlygyarapodás korlátozására és az egészséges testsúly megőrzésére tervezték.
  • Segít fenntartani az izomtömeget: Speciálisan adaptált fehérjetartalma segít megőrizni a macska izomtömegét.
  • Segíti az egészséges zsíranyagcserét: L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.
  • Igazolt eredmények: A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Light Weight Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 8 hét alatt az abban résztvevő macskák több mint 90%-a egészségesebb testsúlyt ért el

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Az enyhén túlsúlyos macskáknál megnő a súlyos egészségügyi problémák kockázata, és kevésbé tudják élvezni a különböző tevékenységeket.

Az eledel táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a súlygyarapodás korlátozására és az egészséges testsúly megőrzésére tervezték.  

A tápszer a speciálisan adaptált fehérjetartalma segít megőrizni a macska izomtömegét, hogy testsúlya egészséges legyen. Ráadásul L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

Igazolt eredményekkel rendelkezik. A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Light Weight Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 8 hét alatt az abban résztvevő macskák több mint 90%-a egészségesebb testsúlyt ért el (a száraz és nedves eledelt kombinálva).

A ROYAL CANIN® Light Weight Care gravy kivitelben, illetve száraz tápként is kapható. A nedves- és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Light Weight Care gravy nedves eledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 150 NE, Vas (3b103): 3 mg, Jód (3b202): 0,34 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 10 mg.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 10,0 % 
  • Zsírtartalom 2,1 % 
  • Nyershamu 1,7 % 
  • Nyersrost 1,2 % 
  • Nedvesség 82,0 %

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13