Royal Canin Sphynx Adult - Szfinx felnőtt macska száraz táp

A Royal Canin Sphynx Adult egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp szfinx fajtájú felnőtt macskák számára, 12 hónapos kortól. A táp magas kalóriatartalmú, amely megnövelt zsírtartalmának köszönhetően megfelel a fajta nagyobb energiaigényének. Kiegyensúlyozott ásványianyag- tartalommal rendelkezik a húgyúti rendszer egészséges működésére. Omega-3 és omega-6 zsírsavakkal gazdagított, ezzel segít fenntartani a bőr egészségét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Sphynx Adult - Szfinx felnőtt macska száraz tápRoyal Canin Sphynx Adult - Szfinx felnőtt macska száraz tápRoyal Canin Sphynx Adult - Szfinx felnőtt macska száraz tápRoyal Canin Sphynx Adult - Szfinx felnőtt macska száraz táp

Royal Canin Sphynx Adult főbb jellemzői:

 • Magas energia bevitel: E magas zsírtartalmú (23%-os) és kalóriadús táp kielégíti e szőrtelen macska nagyobb energiaszükségletét.
 • Egészséges bőr táplálás: A tápanyagok különleges komplexét tartalmazó táp támogatja a bőr „védőfal” funkcióját. A boőr egészségének megőrzését támogató omega-3 és omega-6 zsírsavakkal gazdagított.
 • Egészséges szív és érrendszer: A táp taurin-, EPA- és DHA-tartalmának köszönhetően segít fenntartani a szívműködés egészségét.

A szfinx egy elbűvölő fajta; egzotikus, kopasz megjelenése vizuálisan feltűnő jelenség és sokkal nehezebb, mint amennyire azt a kis külseje alapján gondolnánk. 

A táp ennek az érdekes fajta igényeinek figyelembe vételével készült el. Megfelelő választás 12 hónapnál idősebb szfinx macskák számára.

A szőrzet hiánya miatt a szfinx nagyon aktív anyagcseréje segít szabályozni a testhőmérsékletét. A táp magas kalóriatartalmú, amely megnövelt zsírtartalmának köszönhetően megfelel a fajta nagyobb energiaigényének. Kiegyensúlyozott ásványianyag- tartalommal rendelkezik a húgyúti rendszer egészséges működésére.

A szfinx macskák bőre különleges, mivel az szőrtelen, csak kevés, nagyon rövid, finom pihével. A bőr egyik legfontosabb szerepe, hogy védőfalként szolgáljon a külső behatásokkal szemben. A szfinx macskáknak vastag epidermiszük van, habár a szőrzet és a pigmentáció hiánya kiszolgáltatottá teszi  bőrüket.

A táp különleges tápanyagok kombinációjának köszönhetően segít támogatni a bőr védőfal szerepét. Omega-3 és omega-6 zsírsavakkal gazdagított, ezzel segít fenntartani a bőr egészségét.

A megfelelő táplálás alapvető szerepet játszik a szív egészségének megőrzésében. Ezért a táp taurint, EPA-t és DHA-t (omega-3 zsírsavak) tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a macskád egészséges szívműködését.

A különlegesen kialakított vastag, háromszögletű tápszemcsét speciálisan az szfinx macskának az állkapcsához alakították ki, és elősegíti az alaposabb rágást, ezzel támogatva a megfelelő szájhigiéniát.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Adult Sphynx tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, állati zsiradékok, rizs, búzaglutén*, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, kukorica, növényi rostok, dehidratált sertésfehérjék, búza, répapép, élesztőtermékek, ásványi anyagok, halolaj, szárított paradicsompép (likopin forrás), szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj, bársonyvirág por.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 32400 NE, D3-vitamin: 866 NE, Taurin: 2,9 g, Vas (3b103): 35 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,5 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 45 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 134 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje: 33,0 %
 • Nyersrost: 4,9 %
 • Zsírtartalom: 23,0 %
 • Nyershamu: 7,4 %
 • Omega-6 zsírsavak: 4,7 %
 • Omega-3 zsírsavak: 1 %
 • EPA/DHA: 0,4 %
 • L-karnitin: 50 mg/kg. E

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13