Royal Canin Poodle Adult - Uszkár felnőtt kutya száraz táp

A Royal Canin Poodle Adult egy teljesértékű táp felnőtt és idős uszkár fajtájú kutyáknak. Omega-3 zsírsavakat (EPA-t és DHA-t) és borágó olajat tartalmaz, mely tápanyagok, a táp gondosan beállított fehérjetartalmával együtt, támogatják az egészséges szőrnövekedést, valamint a pompás gyapjas bunda szépségének folyamatos megőrzését. A tápszemcséje a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így kifejezetten úgy van kialakítva, hogy lassítsa a fogkőképződést és a fogkő felhalmozódását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Poodle Adult főbb jellemzői: 

  • Egészséges szőrzet: Az omega-6 zsírsavakban gazdag borágó olaj lágyabbá teszi a göndör szőrzetet, az omega-3 (EPA/DHA) zsírsavak pedig csökkentik a bőrirritációt. A kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztein) a szőrszálak folyamatos növekedéséért felelősek.
  • Jó izomtónus: A táp összetétele segít megőrizni az uszkár jó izomtónusát.
  • Egészséges fogak: A kálciumkötő összetevők és a tápszemcsék speciális, dörzsölő hatása révén csökken a fogkőképződés kockázata. 

A hosszú fülű és göndör szőrű uszkár fajtájú kutyák intelligens, éber és aktív társak, melyek eleganciát és büszkeséget sugároznak. Mivel minden fajta szükségletei eltérőek, fontos, hogy milyen tápot választasz uszkárod számára.

Az optimális egészség támogatása érdekében a ROYAL CANIN®’s Breed Health Nutrition (fajta szerinti egészséges táplálás) terméksora az egyedi és a sajátos igényeknek megfelelő tápokkal elégíti ki az egyes fajták konkrét táplálkozási igényeit.

A tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy kielégítse az kutyád minden táplálkozási igényét.

Az uszkár gyapjas szőrszálakból álló nagyon finom, könnyű és göndör szőrzettel rendelkezik. Mivel az uszkár szőre folyamatosan nő, a táp omega-3 zsírsavakat (EPA-t és DHA-t) és borágó olajat tartalmaz, mely tápanyagok – a táp gondosan beállított fehérjetartalmával együtt – támogatják az egészséges szőrnövekedést, valamint a pompás gyapjas bunda szépségének folyamatos megőrzését.

A tápszemcséje a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így kifejezetten úgy van kialakítva, hogy lassítsa a fogkőképződést és a fogkő felhalmozódását, így hozzájáruljon a kutya jó szájhigiéniájának fenntartásához.

Ehhez társul még az is, hogy a táp összetétele segít megőrizni az uszkár jó izomtónusát.

Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében az eledel egy puha és ízletes pástétom formájú nedves tápként is kapható.

Ha a nedves és a száraz táp kevert etetését fontolgatod, egyszerűen kövesd etetési útmutatónkat annak biztosításához, hogy kutyád az optimális előnyök érvényesülése érdekében pontosan a megfelelő mennyiségben kapja a nedves és a száraz tápot egyaránt.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Poodle Adult tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: kukorica, dehidratált baromfifehérjék, búzaglutén*, állati zsiradékok, rizs, kukoricaliszt, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), szójaolaj, növényi rostok, halolaj, élesztőtermékek, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj (0,1 %), erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29700 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 40 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Réz (3b405, 3b406): 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 53 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 139 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 30,0 %
  • Nyersrost: 2,1 %
  • Zsírtartalom: 19,0 %
  • Nyershamu: 5,5 %
  • Omega-3 zsírsavak: 0,8 %
  • EPA/DHA: 0,3 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13