Royal Canin Light Weight Care - Száraz táp felnőtt macskák részére az ideális testsúly eléréséért

A Royal Canin Light Weight Care-t teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a súlygyarapodás korlátozására és az egészséges testsúly megőrzésére tervezték. A tápszer a speciálisan adaptált fehérjetartalma segít megőrizni a macska izomtömegét, hogy testsúlya egészséges legyen. Ráadásul L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Light Weight Care főbb jellemzői:

  • Segít korlátozni a túlzott súlygyarapodást
  • Válogatott rostokat tartalmaz, ami fokozza a macskák telítettségérzetét
  • A speciálisan adaptált fehérjetartalom segít fenntartani az izomtömeget
  • L-karnitinnel dúsítva az egészséges zsíranyagcsere elősegítése érdekében
  • Igazolt eredmények 

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád, olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskája által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Az enyhén túlsúlyos macskáknál megnő a súlyos egészségügyi problémák kockázata, és kevésbé tudják élvezni a különböző tevékenységeket.

A ROYAL CANIN® Light Weight Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a súlygyarapodás korlátozására és az egészséges testsúly fenntartására tervezték.

A válogatott rostok ideális keverékét tartalmazó száraz táp segít, hogy a macskád jóllakottnak érezze magát evés után. Tápanyagtartalma szempontjából is úgy lett összeállítva, hogy segítsen macskádnak az egészséges testsúly megőrzésében.

A táp speciálisan adaptált fehérjetartalma segít megőrizni a macska izomtömegét, hogy testúlya egészséges maradjon. Az eledel ráadásul L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

A táp ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskád húgyúti rendszerének egészséges működését.

Igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányunk* kimutatta, hogy az ezzel a táppal etetett résztvevő macskák több mint 90%-a 8 hét alatt egészségesebb testsúlyt ért el.

A ROYAL CANIN® Light Weight Care két különböző nedves eledel kivitelben is kapható: gravy és pépes formában. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha cicád a ROYAL CANIN® Light Weight Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérje, növényi rostok, búzaglutén*, kukorica, kukoricaglutén, rizs, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaliszt, búza, állati zsiradékok, ásványi anyagok, répapép, élesztőtermékek, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag (0,50 %), szójaolaj. 

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 21000 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 30 mg, Jód (3b201, 3b202): 3 mg, Réz (3b405, 3b406): 9 mg, Mangán (3b502, 3b504): 39 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 128 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Antioxidánsok. 
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 36,0 % 
  • Zsírtartalom 10,0 % 
  • Nyershamu 7,5 % 
  • Nyersrost 10,3 % 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13