Royal Canin Hair & Skin Care - Szószos nedves táp felnőtt macskák részére a szebb szőrzetért és az egészséges bőrért

A Royal Canin Hair & Skin Care gravy táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a macskák egészséges bőrének és szőrzetének megőrzése érdekében. Omega-3 zsírsavakat – köztük eikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA) – és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz, hogy kívül-belül segítsen fenntartani és táplálni macskád bőrét és szőrzetét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Hair & Skin Care főbb jellemzői:

  • Elősegíti az egészséges bőrt: Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz, melyek kívűl-belül gondozzák a bőrt
  • Elősegíti a fénylő szőrzetet: Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz, melyek kívűl-belül gondozzák a szőrt
  • Igazolt eredmények: A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Hair & Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 3 hét alatt a macskatulajdonosok több mint 90%-a jó bőr- és szőrzetminőséget tapasztalt.

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

A macska bőrének és szőrzetének általános állapota jól jelzi a macska általános egészségi állapotát. Az egészséges szőrzetnek fényesnek és selymesnek kell lennie. A túl sok ápolás vagy vakaródzás megbonthatja a bőr védőgát funkcióját, és károsíthatja a bőrt.

Az eledel táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a macskák egészséges bőrének és szőrzetének megőrzésére tervezték.

Ez a táp omega-3 zsírsavakat – köztük eikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA) – és omega-6 zsírsavakat tartalmaz, hogy kívül-belül segítsen fenntartani és táplálni macskája bőrét és szőrzetét.

Igazolt eredményekkel rendelkezik. A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Hair & Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 3 hét alatt a macskatulajdonosok több mint 90%-a jó bőr- és szőrzetminőséget tapasztalt (a száraz és nedves eledelt kombinálva).

A ROYAL CANIN® Hair & Skin Care jelly vagy pépes formában, illetve száraz tápként is kapható. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Hair & Skin Care szószos nedveseledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, hal és halszármazékok, gabonafélék, ásványi anyagok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, élesztők. 

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 80 NE, Vas (3b103): 11 mg, Jód (3b202): 0,33 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,6 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 3,4 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 34 mg. 

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 12,0 % 
  • Zsírtartalom 3,7 % 
  • Nyershamu 1,6 % 
  • Nedvesség 77,5 % 
  • Omega-6 zsírsavak 1,1 %

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13