Royal Canin Digestive Care - Szószos nedves táp érzékeny emészétésű felnőtt macskák részére 

A Royal Canin Digestive Care egy teljesértékű és kiegyensúlyozott nedveseledel szószban, érzékeny emésztőrendszerű macskák számára. A precízen kiegyenlített tápanyagainak köszönhetően ez a formula elősegíti a széklet egészséges minőségét is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Digestive Care főbb jellemzői:

  • Segíti az egészséges emésztést: Összetételét kifejezetten az egészséges emésztés támogatására tervezték
  • Optimális székletminőség: Precízen kiegyenlített tápanyagainak köszönhetően ez a formula elősegíti a széklet egészséges minőségét.
  • Igazolt eredmények: A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Digestive Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 10 nap alatt a résztvevő macskák 95%-ánál egészséges székletminőséget értek el.

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Az egészséges emésztőrendszer a macskák általános egészségének központi eleme. Az érzékeny gyomor és emésztőcsatorna rossz minőségű székletet eredményezhet, ami a rossz emésztés egyik jele.

A szószban táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten az egészséges emésztés támogatására tervezték.

A precízen kiegyenlített tápanyagainak köszönhetően ez a formula elősegíti a széklet egészséges minőségét is.

A igazolt eredményekkel rendelkezik. A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Digestive Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 10 nap alatt a résztvevő macskák 95%-ánál egészséges székletminőséget értek el (a száraz eledel és a nedves eledel receptúrákat kombinálva). 

A ROYAL CANIN® Digestive Care pépes kivitelben, illetve száraz tápként is kapható. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Digestive Care gravy nedves eledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 68 NE, Vas (3b103): 3 mg, Jód (3b202): 0,27 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,2 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 10 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 9,5 % 
  • Zsírtartalom 3,5 % 
  • Nyershamu 1,7 % 
  • Nedvesség 80,0 %

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13