Royal Canin Babycat Milk - tejpótló tápszer kölyökmacska részére

9 390Ft
Betöltés alatt...
A Royal Canin Babycat Milk kifejezetten kölyökmacskák táplálására kifejlesztett tejpótló tápszer. A prebiotikumok és a kitűnően emészthető fehérjék kombinációja támogatja a bélmikrobióta egészséges egyensúlyát az egészséges emésztés érdekében. Omega-3 esszenciális zsírsavat (DHA) tartalmaz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Babycat Milk főbb jellemzői:

  • Tejpótló kölyökmacskák számára: Kifejezetten kölyökmacskák táplálására fejlesztették ki
  • Az agy fejlődése DHA támogatásával: Omega-3 esszenciális zsírsavat (DHA) tartalmaz, amely támogatja a kölyökmacska agyának fejlődését.
  • Mikrobiom támogatás: Prebiotikumok és a kitűnően emészthető fehérjék kombinációja

A tejpótlót kifejezetten kölyökmacskák táplálására fejlesztették ki, arra az esetre, ha az anyatej nem elegendő vagy nem megfelelő minőségű. A tejpótló összetétele a lehető legjobban hasonlít az anyamacska tejéhez, amely sok természetes zsírsavat tartalmaz.

A termék kiválóan alkalmas a kölyökmacskák számára életük első szakaszában, a születéstől az elválasztásig.

A prebiotikumok és a kitűnően emészthető fehérjék kombinációja támogatja a bélmikrobióta egészséges egyensúlyát az egészséges emésztés érdekében. A tejpótló összetétele különösen megfelelő a kölyökmacskák fejletlen emésztőrendszerének, elősegíti a növekedést és az egészséges emésztést, valamint laktóztartalma az igényeikhez igazított, keményítőt pedig nem tartalmaz.

Összetételének köszönhetően egyszerűen elkészíthető: azonnal oldódik, így teljesen homogén állagú tejpótlót  kapunk. 

A kölyökmacska természetes védekezőrendszere és idegrendszere a születés után folyamatosan fejlődik. Omega-3 esszenciális zsírsavat (DHA) tartalmaz. Az anyatejben természetes módon jelen lévő DHA támogatja a kölyökmacska agyának fejlődését.

Javasoljuk, hogy olvasd el a csomagoláson található etetési útmutatót és győződj meg arról, hogy az optimális támogatás érdekében kölyökmacskád a megfelelő mennyiséget kapja.

Valamennyi termék esetén széles körű minőség-ellenőrzést végeznek, biztosítva, hogy a ROYAL CANIN® Babycat Milk fogyasztása teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot nyújtson kölyökmacskád számára, támogatva az egészséges növekedését.

Összetétel: Tejretentátum, tejzsír, finomított pálmaolaj (fenntartható gazdálkodásból), tejsavófehérje, finomított szójaolaj, finomított kókuszolaj, ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok (0,51 %), halolaj (DHA forrás), gombaolaj.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 25000 NE, D3-vitamin: 1500 NE, Vas (3b103): 100 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Réz (3b405, 3b406): 15 mg, Mangán (3b502, 3b504): 80 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 180 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,43 mg.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 33.0%
  • Zsírtartalom 39.0%
  • Nyersrost 0.0%
  • Nyershamu 5.0%
  • DHA 0.05%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13