1 vélemény alapján

Royal Canin Appetite Control Care - Zselés nedves táp felnőtt macskák részére az étvágy szabályozásának segítésére

A Royal Canin Appetite Control Care Jelly egy teljes értékű állateledel ivartalanított felnőtt macskák számára az egészséges testsúly megőrzéséhez. Mérsékelt zsír- és kalóriatartalommal készült, hogy segítsen megőrizni macskád erőnlétét, ugyanakkor korlátozza a túlzott súlygyarapodás kockázatát. Ráadásul ez a receptúra L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Appetite Control Care főbb jellemzői:

 • Segít kontroll alatt tartani a „koldulást”: Táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott, kifejezetten az eledelért „koldulás” megfékezésére tervezték.
 • Módosított fehérje- és zsírtartalom: Mérsékelt zsír- és kalóriatartalommal készült.
 • Segít kielégíteni a macskák étvágyát: Speciális nedvességtartalma segít kielégíteni a táplálékért „koldulni” hajlamos macskák étvágyát.
 • L-karnitinnel dúsítva: L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.
 • Igazolt eredmények: A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy az Appetite Control Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 4 hét alatt a macskatulajdonosok több mint 90%-a számolt be arról, hogy a macskák kevésbé „koldulnak” eledelért.

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskája által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Néha a macskák folyamatosan enni kérnek, mintha a fő táplálékfelvételek nem lennének elégségesek. Ha minden alkalommal enni adunk neki, amikor a macska ennivalóért „koldul”, az túlzott táplálékfelvételhez vezethet. A megfelelő táplálkozás szerepet játszhat az éhségérzet csökkentésében és az egészséges testsúly fenntartásában.

Az eledel táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten az eledelért „koldulás” megfékezésére tervezték.

Mérsékelt zsír- és kalóriatartalommal készült, hogy segítsen megőrizni macskád erőnlétét, ugyanakkor korlátozza a túlzott súlygyarapodás kockázatát.

Ennek a tápnak a speciális nedvességtartalma segít kielégíteni a táplálékért „koldulni” hajlamos macskák étvágyát.

Ráadásul ez a receptúra L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

A ROYAL CANIN® Appetite Control Care igazolt eredményekkel rendelkezik. A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy az Appetite Control Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 4 hét alatt a macskatulajdonosok több mint 90%-a számolt be arról, hogy a macskák kevésbé „koldulnak” eledelért (a száraz és nedves eledel receptúrákat kombinálva).

A ROYAL CANIN® Appetite Control Care pecsenyelében vagy pépes formában, illetve száraz tápként is kapható. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését. 

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Appetite Control Care jelly nedves eledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, hal és halszármazékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, élesztők. 

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 110 NE, Vas (3b103): 3 mg, Jód (3b202): 0,23 mg, Réz (3b405, 3b406): 1,8 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 0,9 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 9 mg. 

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje 8,3 % 
 • Zsírtartalom 2,4 % 
 • Nyershamu 1,7 % 
 • Nedvesség 82,3 %

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Eszti  -  2017. 01. 04. 16:17

  Amikor apukám áruházban dolgozott, ilyet hozott haza, ingyen mintaként. Bejött, csak sajnos a macskánknak. :/ De lehet hogy a kutyák is megették volna, csak nem vették időben észre, a fogyasztást nem figyeltem, ha valami jó, az általában gyorsan eltűnik. :D

Utoljára módosítva: 2024.02.13