Naturcleaning kisállat szagsemlegesítő permet

Naturcleaning kisállat szagsemlegesítő permet

2 405Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Természetesen semlegesíti a kellemetlen szagokat. A kezelt felületet kellemes levendula illatúvá varázsolja. Alkalmas szőnyegek, kárpitok, textíliák, autókárpitok kezelésére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Mi a kutyaszag oka? Mit tehetünk ellene?

Bundás kedvenceink szőrzetében és bőrén számos fajta mikroorganizmus található, amelyeknek száraz állapotban nincs szaguk, de bizony amint vizet kapnak, a kémiai kötések felbomlanak, és jellegzetes kutyaszag árasztja el a szobát. Gyors megoldásnak tűnik, ha kutyusunk szőrét szárazra töröljük, vagy ha nagyon csatakos, megfürdetjük. De mit tehetünk a bútorainkkal, vagy autónk kárpitjával? Első dolog amit tehetnénk, hogy rossz időben, esőben, hóban nem visszük ki a kutyusukat. Kétkutyás gazdiként elmondhatom, hogy ez kivitelezhetetlen.😁 Tökéletes megoldást nyújthat egy szagsemlegesítő az otthonunkban, amely teljes mértékben vegán, természetes összetevőkből áll,  s amire nem lesz érzékeny a kutyus. A Naturcleaning kisállat szagsemlegesítő természetesen semlegesíti a kellemetlen szagokat. A kezelt felületet kellemes levendula illatúvá varázsolja.

Alkalmas: szőnyegek, kárpitok, textíliák, autókárpitok kezelésére

Egyéb tulajdonságok: 

  • Állatkísérlet mentes
  • Vegán
  • Parabén mentes
  • Klórmentes
  • Foszfátmentes
  • Pálmaolaj mentes
  • Biológiailag lebomló

Összetevők: nátrium hidrogén karbonát <5%, levendulaolaj (Aetheroleum lavandulae) <3%

Alkalmazás: Használat előtt felrázandó! Permetezd 20cm-es távolságból az érintett felületre és hagyd megszáradni. Makacs szagok esetén ismételd meg a permetezést. Akár mindennapi használatra. Nem hagy foltot!​

Figyelmeztetések:

A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Szobahőmérsékletlen, napfénytől védve tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.