Pedigree Ranchos csirkehúsban gazdag szárított jutifalat kutyáknak

Pedigree Ranchos csirkehúsban gazdag szárított jutifalat kutyáknak

1 290 994 Ft-tól
A Pedigree Ranchos csirkehúsban gazdag jutifalat óvatos szárítás eredménye, így teljességgel megőrzi a kutyák által kedvelt szagokat és ízeket. Csirkében gazdag, 95% húst és állati származékot tartalmaz. Az EU-ban gyártva. Mesterséges színezék és ízfokozók nélkül készül. Újrazárható tasakos kiszerelésben kapható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiegészítő állateledel felnőtt kutyák számára.

Összetevők: Hús és állati származékok (összesen 95%, ebből 26% csirkével), Ásványi anyagok, Olajok és zsírok

Tápértékre vonatkozó információk

Analitikai összetevők (%):

  • Fehérje: 41,0
  • Zsírtartalom: 22,0
  • Szervetlen anyag: 8,0
  • Nyersrost: 1,0
  • Nedvességtartalom: 27,0

Energia: 358 kcal / 100 g

Adalékanyagok / kg: 

  • Tartósítószerek   
  • Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
    • A-vitamin:    4992 NE
    • D₃-vitamin:    499 NE
    • E-vitamin:    52,0 mg

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt kutya számára (8400 kJ / 2000 kcal)

Etetési útmutató: 

  • Kis testű kutyáknál; pl. tacskóknál, adjon fél adagot naponta.
  • Közepes testű kutyáknál; pl. cocker spanielnél, adjon egy adagot naponta.
  • Nagy testű kutyáknál; pl. labradornál, adjon két adagot naponta.

A napi etetési mennyiség kialakításakor kérjük vegye figyelembe a jutalomfalat mennyiségét is.
Ne feledkezzen meg friss ivóvizet biztosítani kedvence számára.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Megnyitás után tartsa jól lezárva, és használja el két héten belül.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13