1 vélemény alapján

Otoact cerumenolitikus hatású fültisztító oldat

5 990Ft
Betöltés alatt...
Az Otoact egy szkvalént és szalicilsavat tartalmazó fültisztító folyadék kutyák és macskák részére, mely fellazítja a hallójáratban található váladékot. Innovatív összetételének köszönhetően gyengéden oldja fel akár a fülváladékot. A fülváladék túlzott termelődése esetén az Otoact időszakos használatával a hallójárat tisztán tartható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

ICF Otoact összetétel: Butilén-glikolm etoxidiglikol, poliszorbát 20, szkvalén, gliceril-sztearát,, dietilén-glikol-sztearát, chamomilla recutita virág kivonat, tanninsav, szalicilsav, tartósítószer, tisztított víz.

Alkalmazás módja:

  • Töltsünk a készítményből megfelelő mennyiséget a hallójáratba, majd masszírozzuk meg a fültövet.
  • Egy gézlappal távolítsuk el a feloldott fülzsírt és egyéb szennyeződéseket.
  • A kezelés szükség szerint heti 2-3 alkalommal ismételhető.
  • A készítményt ugyanilyen módon használhatjuk gyógyszeres kezelés előtt is.

Figyelmeztetések:

Kerüljük a készítmény szembe jutását. Véletlen lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény címkéjét.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#27B077)  -  2023. 11. 25. 10:45

    Még az állatorvos ajánlotta atkák ellen az Otodine helyett. Nem tudtuk mi a különbség, amíg el nem használtunk egy üveggel az Otoact-ból és ki nem bontottuk a már megvásárolt, de még fel nem bontott Otodine-t. Az Otoact sűrűbb, krémesebb, ránézésre sokkal jobban oldja a zsíros cuccot a fülben. Állagából adódóan azt is el tudom képzelni, hogy a gyulladt fülnek nyugtatóbb a hatása, de ez csak feltételezés. Az Otodine vizes állagú, jobban folyik és jobban ki tudja rázni a füléből a cicu. Mi azt eltettük azokra az időkre, amikor már csak 1-1x mossuk majd preventív jelleggel a fülét. Makacs atkákra mindenképpen ezt ajánlom.

Utoljára módosítva: 2024.02.13