Meatlove párolt húsrolád - Golden October - Senior

Gluténmentes, alacsony hőmérsékleten, gőzölési eljárással készülő teljes értékű húsrolád antibiotikummentes húsokból. Bátran ajánljuk idős kutyáknak tápként folyamatos etetésre, de BARF-osoknak nyaralásokhoz is ideális. Szobahőmérsékleten tárolható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Gluténmentes, alacsony hőmérsékleten gőzölt húsrolád a Meatlove-tól, ami teljes értékű táplálék folyamatos etetésre, de  BARF-os kutyádnak is nyaralások alatt. Könnyen emészthető, szobahőmérsékleten is tárolható, kiváló német minőség.

A kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi az összetevők eredeti tápértékét, hozzáadott vitaminokat , tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz.

A Meatlove Farm menüjének senior változata ajánlott kifejezetten idős kutyáknak, mivel az ő emésztésük már kicsit különbözik fiatal társaikétól, de fiatalabb kutyák is bátran fogyaszthatják. A benne található húsok farmon nevelt állatokból származnak, ennélfogva kiváló minőségűek.

Etetési útmutató:

  • 5 kg-ig: 150 g
  • 5-10 kg: 250 - 300 g
  • 10-20 kg-ig: 300 - 400 g
  • 20-30 kg ig: 400- 600 g

A tényleges mennyiség ettől eltérhet a kutya aktivitásától és életkorától függően.

Összetevők:  78% hús és nyesedék (25% marha, 10% marhaszív, 10% fürj, 10% fürj nyesedék, 10% bárány, 8% bárányszív, 5% marhamáj), 9,6% répa, 5% édesburgonya, 3% cottage cheese, csipkebogyó por, tojás, tojáshéjpor, tengeri só, banán por, kamilla, yucca gyökér kivonat, sörélesztő, spirulina

Analitikai összetevők: nyersfehérje 12,2%, nyerszsír 9 %, nyershamu 3,6%, nyersrost 2%, nedvesség 61,4%, szénhidrát 1,8%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13