Dr. Kelen PetMed seb spray kutyák, macskák és kisállatok részére

2 205Ft
Betöltés alatt...
Kutyák, macskák és kisemlősök részére kifejlesztett ezüstkolloid és teafaolaj optimális kombinációját tartalmazó gyógyhatású spray. Kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb sebek, sérülések, harapások kiegészítő kezelésére és kedvencünk bőrének hosszantartó védelmére. Sikeresen alkalmazható baktériumok, gombák ellen. A levendula-, citromolaj és mentol helyi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású és segíti a gyors sebgyógyulást, csökkenti a sebet érő irritáló hatást. Az ezüstkolloid antimikrobiális hatása az oldat elpárolgása után hosszan megmarad.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Átalános termékjellemzők:

  • Állatorvosok közreműködésével: Minden Dr. Kelen PetMed terméket saját gyógyszerész-fejlesztő csapata dolgozza ki állatorvosok közreműködésével
  • Érzékeny bőrre: A Dr. Kelen PetMed termékek minden szőr és bőrtípus esetén alkalmazhatóak fajtától függetlenül.
  • Herbal system: Gyógynövény kivonatok és olajok optimális kombinációja, amelyek speciális szinergiát képezve kölcsönösen erősítik egymás hatását.
  • Tartósítószertől mentes: Minden termék tartósítószer nélkül készül. Az eltarthatóság természetes módon biztosított.
  • Színezőanyagtól mentes: A Dr. Kelen PetMed termékek színét természetes gyógynövényi összetevők adják, mesterséges színezőanyagot nem alkalmaznak.
  • Állatkísérlet nélkül: Garantált, hogy termékekkel és felhasznált alapanyagokkal nem végeztek vagy végeztettek állatkísérletet.

Kiszerelés: 100 ml

Felhasználási javaslat: Fújja a sérült bőrfelületre naponta 2-3 alkalommal. Külsőleg alkalmazandó. 

PetMED by Dr.Kelen  - Gondoskodj természetesen kedvenceidről

Küldetésünk, hogy a természet és a tudomány ötvözésével az egészség adta szabadság örömét biztosítsuk a kutyák és macskák számára természetes állatgyógyászati készítményeink segítségével.  Négy generációs orvos és gyógyszerész szakértelemre építve, állatorvosok és gazdik közreműködésével született meg a Dr.Kelen PetMED termékcsalád. A Dr.Kelen alapelveihez híven a PetMED termékeink is tartósítószer, mesterséges illat- és színezőanyag nélkül készülnek, hiszen a kedvenceink is a legjobbat érdemlik. A Dr.Kelen PetMED gyógyhatású készítményeink ISO 9001 és ISO 22716 GMP minőségbiztosítással rendelkező üzemben készülnek, kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szigorú elvárásainak megfelelően.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13