Meatlove párolt húsrolád - Vadnyúl és marhahús

Németországban készült kiváló minőségű gluténmentes, alacsony hőmérsékleten, gőzölési eljárással készülő teljes értékű húsrolád antiobotikummentes húsokból. Magas hústartalmú eledel zöldségekkel és zöldpacallal megbolondítva. Választhatod állandó táplálékként, de BARF-osként ez lesz a mentsvár nyaralás alatt is, hiszen szobahőmérsékleten is tárolható. A kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi az összetevők eredeti tápértékét, hozzáadott vitaminokat, tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz. A benne található húsok farmon nevelt állatokból származnak, ennélfogva kiváló minőségűek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Gluténmentes, alacsony hőmérsékleten gőzölt húsrolád a Meatlove-tól, ami teljes értékű táplálék folyamatos etetésre, de BARF-os kutyádnak is nyaralások alatt. Könnyen emészthető, szobahőmérsékleten is tárolható, kiváló német minőség.

A kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi az összetevők eredeti tápértékét, hozzáadott vitaminokat , tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz.

Etetési útmutató:

  • 5 kg-ig: 150 g
  • 5-10 kg: 250 - 300 g
  • 10-20 kg-ig: 300 - 400 g
  • 20-30 kg ig: 400- 600 g

A tényleges mennyiség ettől eltérhet a kutya aktivitásától és életkorától függően.

Összetevők: 80% nyúl és marha (26% nyúlhús, 18% marha, 18% marhaszív, 15% marha tüdő, 3% marhamáj), 7% répa, 3% zeller, 3% cékla, 3% őrölt mogyoró, tengeri só, lenolaj, tojáshéjpor, yucca gyökér kivonat, ásványi anyagok, petrezselyem

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 14,5%, nyerszsír: 5%, nyershamu: 4,9%, nyersrost: 2,1% nedvességtartalom: 72,4%, szénhidrát 1,1%

Ca = 0.31%, Ph = 0.25%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

50 hűségpont jár minden olyan termék értékelésért, amelyet azután írtál, hogy megrendelted az adott terméket. Termékenként csak egyszer és csak egy hozzászólásért tudunk pontot adni. A pár szavas termék értékelések nem kvalifikálnak. A hozzászólásokat ellenőrizzük.

Utoljára módosítva: 2024.02.13