Wuuff - Vásárolj kiskutyát megbízható tenyésztőtől

Kutyát szeretnél, de nem tudod hol keresd!? A Wuuff segít abban, hogy könnyedén megtaláld álmaid kutyáját. A portálon kiváló magyarországi tenyésztők keresnek gazdit a tenyészetükben született kölyökkutyák számára.

A január elején indult Wuuff.dog egy innovatív online felület, amely kutyatenyésztők és kutyavásárlók számára készült. A magyar startup technikai újítások egész sorával nyújt segítséget abban, hogy a leendő gazdi megtalálja álmai kedvencét és azt a tenyésztőt, akiben teljes mértékben megbízik.

Wuuff.dog - Innovatív online felület kutyatenyésztők és kutyavásárlók számára

A Wuuff alapelve, hogy a fajtatiszta kutya kiválasztásakor minden esetben tudatosságra és körültekintésre van szükség. Amikor valaki négylábút vásárol, nem csupán egy házi kedvencre tesz szert, hanem valódi társat választ magának.

Wuff  Kölyökkutya vásárlóknak

A magyar startup vállalkozás alapítója, Fagyal Sándor nem ismeretlen a kutyatenyésztők és a fajtatiszta kutyusokat előnyben részesítők körében. Már 15 éve dolgozik tenyésztőkkel és olyan családokkal, akik kutyát keresnek maguknak. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szerzett arról, hogy a két csoport milyen nehézségekkel küzd.
 
„A tenyésztők és a kutyavásárlók közötti kommunikációban egyfajta bizalmi szakadék van” – mondja Fagyal Sándor, a Wuuff ügyvezetője.

„Számunkra az a legfontosabb, hogy biztonságossá és könnyebbé tegyük a leendő gazdi számára, hogy fajtatiszta, egészséges kutyatársra találjon; valamint hogy a négylábú kedvencek a legmegfelelőbb tulajdonoshoz kerülhessenek. Sokszor szembesültünk azzal, hogy a vásárlók tanácstalanok, mert nem látják át a rendelkezésre álló információhalmazt, a tenyésztők pedig általában nem értenek hozzá, hogy megfelelően prezentálják a kutyákat.” - tette hozzá Fagyal Sándor.

A Wuuff moderátorként – az online világ más területein már létező megoldásokkal – igyekszik kiszámíthatóvá tenni a felek egymásra találását.

Az oldal fejlesztésekor számos tenyésztő véleményét is kikérték, hogy a portál a lehető legjobban megfeleljen a tenyésztői igényeknek.

Wuff  Tenyésztőknek
 
A Wuuff ingyenes online felület, ahová nemcsak a házi kedvenceket eladásra kínálók, hanem a vevők is regisztrálhatnak, akárcsak egy hirdetési oldal esetében. Az alapvető különbség a már ismert hirdetői platformok és a Wuuff között, hogy a tenyésztők itt visszakövethetőek, hiszen azok a vevők, akik a Wuuff fizetési felületén vásároltak kutyát, automatikusan lehetőséget kapnak arra, hogy értékeljék az eladót. Egy másik innovatív szolgáltatás, hogy a Wuuff csapata segítséget nyújt a tenyésztőknek a kutyák professzionális online profiljának kialakításában, így a leendő gazdi egy helyen, könnyen áttekinthető formában talál meg minden fontos információt.

Az oldalon újdonságnak számít

 • az online fizetési felület,
 • valamint a 24 órás foglalás,

amellyel lehetőség nyílik arra, hogy a vevő a végső döntés előtt átgondolja a vásárlást. Mindkét újítás iránt nagy az érdeklődés a tenyésztők körében, számos kérdés érkezett ezekkel kapcsolatban a január 7-én és 8-án zajló Champion Show kutyakiállításon, ahol a Wuuff először mutatkozott be a szakmai közönség számára.

Champion Show kutyakiállításon  Wuuff stand

További információk a Wuuffról és a mögötte álló csapatról

A Wuuff alapítói 15 éves, nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek a tenyésztőkkel és a vásárlókkal való kapcsolattartásban. Ezt a tapasztalatot felhasználva készítették el a wuff.dog weboldalt, amely mindkét fél számára kényelmessé és biztonságossá teszi a kutyavásárlást. Célja, hogy a vásárlóknak és a tenyésztőknek kiszámítható, minőségi felületet biztosítson, annak érdekében, hogy a kizárólag fajtatiszta kutyák a legjobb helyre kerüljenek. A keresést és az eladást többek között a 24 órás foglalási lehetőség és az online fizetési rendszer segíti. A Wuuff nem helyettesíteni kívánja a személyes találkozást, hanem támogatni a tenyésztők és a vásárlók közti bizalom kiépítését.


Hozzászólások (4)

 • Eszti

  Ez az első olyan oldal, ami egész jónak néz ki és állatvásárlásról szól. Én viszont jobban támogatom, ha elmegyünk, megnézzük személyesen egy olyan embernél, akit ismerünk, így biztosan nem fogunk "csalódni". Az interneten sok minden fent van, a photoshop is sok mindenen tud segíteni. Az oldalt azért hasznosnak tartom, és azért szerintem egyszerűbb így kutyusokat keresgélni, mint egy vegyes hirdető oldalon egyáltalán kutyákat találni (az oldalon láthatunk még rágcsálókat, macskákat vegyesen, valamikor kép nélkül).

  2017. 01. 13. 16:08Válasz a hozzászólónak
  • tappancsok

   Jó,hogy létrejött ez az oldal hasznos információk vannak benne. Részemről a menhelyeken néznék körül először, hisz csodaszép kutyákat lehet ott találni és ha mindenképpen fajtatiszta kutyát akar az ember ebben segít ez az oldal.

   2017. 01. 20. 13:27Válasz a hozzászólónak
   • Emese

    Jó hogy van egy ilyen oldal, de szerintem is jobb ha elmegyünk és saját magunk győződünk meg arról, hogy milyen körülmények között van tartva a leendő kedvencünk, és nem utolsó sorban egy olyan embernél, akit mi is ismerünk. Persze hasznosnak tartom az oldalt, hisz szerintem is egyszerűbb így kutyát vagy macskát keresni.

    2017. 02. 22. 07:40Válasz a hozzászólónak
    • Kata

     Nagyon hasznosnak tűnik ez az oldal, jó kezdeményezésnek tartom. Jómagam viszont a menhelyeken néznék szét, ha új kis állatot szeretnék :)

     2017. 04. 06. 11:40Válasz a hozzászólónak

     Oszd meg a véleményed!

     Utoljára módosítva: 2024.02.13