Vitakraft Poésie macskaeledelek márkabevezető akció

EZ A PROMÓCIÓ BEFEJEZŐDÖTT - 2022.03.01.


A német Vitakraft Poésie nedves macskaeleledelek magyar piaci bevezetése okán most rendkívüli akcióval jelentkezünk az Okosgazdin. 

Nem csak kivételesen kedvező áron vásárolhatod meg nálunk a Vitakraft szuperprémium minőséget képviselő alutasakos és alutálkás (szív alakú) eledeleit, de most a készlet erejéig még ajándékba is adunk jópár darab csirkefilés tasakot / alutálkát, függően a megrendelt csomag méretétől.

Jelen márkabevezető akció keretében remek lehetőséget kínálunk, hogy megismerd a német Vitakraft Poésie alutasakos és alutálkás macskeledel sorozatát. Alutasakban, illetve szív alakú alutálkában érhetőek el ezek az ellenállhatatlan ízű, fenséges macsakeledelek, amelyek között van szószos, aszpikos és pástétomos változat egyaránt. Kóstoltasd meg kis doromboló kedvenceddel, garantáltan hálás lesz érte!

Vitakraft Poésie

Ezen praktikus, rendkívül könnyen tálalható - magas hústartalmú - macskaeledelek közös jellemzője, hogy innovatív receptek alapján, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, optimális arányban tartalmazva minden fontos tápanyagot macskánknak, így biztosítva számára a teljes értékű étrendet és egészségének megőrzését.

Cukormentesek, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromát, színezőanyagot vagy tartósítószert.


Hozzászólások (1)

  • Vendég (#103EC1)

    Zoé élvezettel eszi ezt a finom eledelt, gusztusos, és gazdag. Ha meglátja, rögtön leül és dorombolni kezd. Kell ennél jobb vissza jelzés. Ezért szoktam ezt rendelni, mert öröm ha eszik, és ahogyan az a nem mindegy.

    2021. 08. 05. 09:08Válasz a hozzászólónak

    Oszd meg a véleményed!

    Utoljára módosítva: 2024.02.13