Varga Győző kutyája féltékeny az új kedvencre

Budapest, 2018. június 2. – Idős kutyájával, Bizsuval érkezett a Royal Canin DogWalk rendezvényére Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja. Az énekes a 11 éves golden retrieverrel állt a közös kutyasétáltatás élére, amellyel arra hívták fel a figyelmet, hogy a megfelelő táplálkozás mellett a szabad levegőn végzett testmozgás is nagyon fontos mind az ember, mind a kutya számára. Bizsu egészen addig jól érezte magát, amíg meg nem jelent a színen Sanyi, a 8 hónapos Westie, aki azonnal elrabolta Varga Győző szívét.

Varga Győző Bizsu Sanyi

„Bizsu tudja, hogy ő a család szeme fénye, akit mindenki szeret és kényeztet, ezért rosszul viselte, amikor ölbe vettem a tüneményes Westie-t, Sanyit. Kicsit rá is mordult a kölyökkutyára, de szerintem csak jelezte, hogy továbbra is egyedüli kutyaként tart rám igényt.” – nevetett az énekes – „Sanyit persze nem vihettem haza, őt is a Royal Canin DogWalk rendezvényre hozták a gazdái, hogy együtt sétáljanak velünk és a többi résztvevővel”.

A felelős kutyatartás jegyében szervezte az idén 50 éves Royal Canin szombati rendezvényét Gödöllőn, amelyen Dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere is tiszteletét tette. Az eseményen bemutatót tartott Kivágó Arnold, kutyakiképző, többszörös Magyar bajnok, 2016-os Munkakutya világbajnok, a Veresegyházi Kutyaiskola, a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület és a Gödöllői Kutyasport Központ. Az alábbi képen Kivágó Arnold szól az összegyültekhez, mellette Lito nevű kutyája.

Kivágó Arnold és Lito kutya

Az állateledel-gyártó Royal Canin táplálási szaktanácsadással és egyéb színes programokkal várta a felelős gazdikat és kutyáikat. Az alábbi képen  Forrai István - Royal Canin Hungary ügyvezető - és kisfia, valamint Sanyi - a 8 hónapos Westie kölyök - látható.

Forrai István Royal Canin Hungary ügyvezető

A közös kutyasétáltatás, amelyet Varga Győző indított el, két távon zajlott, szem előtt tartva a kutyák testméretét és korát. A szervezők arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a tudatos életmód nem csak az emberek életében játszik kiemelkedő szerepet. Fontos, hogy a házi kedvenceket biológiai szükségleteiknek megfelelően tápláljuk, tartsuk és gondozzuk. Ezért nemcsak a gazdiknak, hanem kutyáiknak is szüksége van elegendő, a szabadban eltöltött időre és testmozgásra.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Résztvevők Royal Canin DogWalk

Royal Canin DogWalk Varga Győző közös séta

A Royal Caninról

A Royal Canin kutya és macska tápot előállító és forgalmazó nemzetközi vállalat. Célja az egészséges táplálást elősegítő, tudományos kutatások eredményeinek a gyakorlatban minél hamarabb történő hasznosítása. Közel 7000, az állatok egészsége és jóléte iránt mélyen elkötelezett munkatársával, a világ legtöbb országában jelen van. Világszerte, összesen 13 gyárában zajlik a legmagasabb minőségi és élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő termékeinek gyártása. Dr. Jean Cathary állatorvos alapította a vállalatot 1968-ban, Franciaországban, központja Aimargues városában található. További információért keresse fel weboldalukat.


Hozzászólások (2)

 • Kata

  Remélem legközelebb mi is el tudunk majd menni :) A képek alapján nagyon jó hangulatban telt a nap!

  2018. 06. 12. 06:30Válasz a hozzászólónak
  • Vizsla

   Biztos nagyon jó lehetett, bár én nem igazán vagyok oda a Royal Canin tápokért.

   2018. 07. 25. 14:17Válasz a hozzászólónak

   Oszd meg a véleményed!

   Utoljára módosítva: 2024.02.13