Termékteszt videó - Mázli kutya és a Food Studio csontlevesek

Nemrég mutattuk be a magyar piacon az észt Food Studio butik konyha kutyáknak készült, 12 órán át főzött prémium csontleveseit. Azóta többen kipróbáltátok már, és reméljük, hogy kedvenceitek is ízletesnek találták, és számos jótékony hatásából némelyiket már ti is tapasztaltátok rajtuk.

Sokak kedvence, Mázli is a tesztelők között volt, és a Facebook-on is megosztott képek és videók alapján nem talált hibát a termékben, sőt :)

Videó - Mázli kutyus

A jótékony hatások kapcsán, illetve a levesek elkészítési módjáról érdemes elolvasni ezt a leírást, hogy pontosan lássátok, mit is fogyaszt a kis kedvenc, miért ajánljuk mi olyan jó szívvel és miért van ilyen bizodalmunk ezekben a termékekben. Az általunk legfontosabbnak vélt pozitívumok az alábbiak: 

  • Kis kedvenceink hajlamosak nem, vagy túl kevés vizet inni, amely hosszú távon sajnos súlyosabb egészségügyi, leggyakrabban veseproblémákhoz vezet. Az ízletes csontleves bevezetése az étrendbe támogatja a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt.
  • Nem ritka probléma hogy állataink időszakosan, rosszabb esetben állandó jelleggel válogatnak az eledelben, rövidebb-hosszabb ideig nem hajlandóak megenni azt, ami addig jó volt. A csontleveses “csel” ezekben az esetekben is csodákra lehet képes :)
  • A csontlevesben található természetes kollagéntartalom nagyon jó hatással van kedvencünk szőr-bőr kondíciójára, továbbá nagymértékben támogatja az ízületeket egészségét.
  • Idősebb állatok esetében a száraztáp csontlevessel történő pépesítése egy különösen ízletes megoldás lehet, ha kedvencünknek már nehézséget okoz annak fogyasztása.
  • “Mindenmentes”, így allergiás kedvencek számára is biztonságos a fogyasztása. A bárány és a jávorszarvas fehérjéjének allergizáló hatása elenyésző más állati fehérjékkel (pl. csirke) szemben.
  • Fagyasztva, ízletes kutyajégkrémként is adhatjuk, és melyik kutya tudna ellenállni egy ilyen ízletes, egyben hűsítő falatnak ebben az elképesztő melegben?! :)

Természetesen szívesen látunk minden véleményt, tapasztalatot a levesekkel kapcsolatban, mind a termékoldalakon, mind akár erre az email-re válaszolva.

Jó étvágyat kívánunk!
Üdv, az Okosgazdi.hu csapata


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!