Ortopéd ágyak kutyáknak a tökéletes alvás elősegítéséért

A folyamatos és pihentető alvás ugyanolyan fontos a kutyák, mint gazdáik számára. A regenerációs folyamat erősíti az immunrendszert és ezért alapvető fontosságú a kutyád egészsége szempontjából. Az alvás minőségét pedig nagyban meghatározza az ágy, így igen fontos, hogy a fekvő felület egészséges alvási pozíciót biztosítson, illetve hogy csökkentse a nyomást az arra érzékeny területeken.

A Trixie Memory ortopéd ágy, amely viszkoelasztikus habszivacsból készül, kitűnik magasfokú rugalmasságával és azzal, hogy tökéletesen körbeöleli a kutya testkontúrját.

Trixie ortopéd ágy

Az egyenletes nyomáselosztás lehetővé teszi, hogy az állat hamar megtalálja a nyugalmas alvó pozícióját. A memória effektus biztosítja, hogy az ágy mindig visszanyerje eredeti alakját, az tökéletesen visszaáll eredeti állapotába. Az extra puha plüss takaró pedig különösen kényelmes kis kuckóvá varázsolja a kutya fekhelyét.

Ez a különösen kényelmes, csúszásgátló aljjal ellátott ágy jótékony hatással van a gerinc-, izom- és ízületi problémákkal küszködő kutyusokra, de megelőző intézkedésnek is szokták javasolni. Különösen az idősebb vagy sérült kutyák lelnek nagy nyugalmat ezeken az ortopéd ágyakon. Az ágy huzata lehúzható és 30 fokon mosható.

Trixie ortopéd ágy kutyáknak

A Trixie Memory ortopéd memóriaszivacsos kutyafekhely 3 méretben, barna-bézs színben

  • 70 x 56 cm
  • 85 x 68 cm
  • 100 x 80 cm

kapható az Okosgazdi webáruházban. További részletekért tekintsd meg a termék oldalát.


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13