Nutrilove konzerv és száraztáp akció - Bomba árak, csak az Okosgazdin!

A Nutrilove termékekhez időszakos akciónk keretében bomba áron juthatsz hozzá az Okosgazdi webáruházban. Most érdemes megkóstoltatnod kedvenceddel ezt az ízletes, magas hústartalmú, gabonamentes és GMO FREE (mesterséges színezék és tartósítószer mentes) kutyaeledelt.

Nutrilove akció az Okosgazdin

Fontos tudnod, hogy a Nutrilove száraztápok sok más táppal ellentétben nem pusztán húslisztból készülnek, hanem legalább 20%-ban friss hús felhasználásával. Ennek köszönhetően a Nutrilove száraztápok beltartalmukat tekintve jóval magasabb minőséget képviselnek, mint az azonos hústartalmú, de pusztán húslisztből készülő tápok.

Kínálatunkban találhatsz kistestű és nagytestű felnőtt, nagytestű növendék, valamint kifejezetten idős kutyáknak készült Nutrilove eledelt is. Ezek tartalmazzák mindazokat az összetevőket, amelyekre testmérete és életkora alapján kedvencednek csak szüksége lehet. És természetesen a csirkehúsos, lazacos és bárányhúsos Nutrilove konzerves eledelekkel (igen kedvező csomagajánlatokat is találsz) lehetőséged van még teljesebbé és változatosabbá tenned kedvenced étrendjét.

Nutrilove kutyaeledel akció az Okosgazdi webáruházban


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13