Most ajándék táptartó vödröt adunk a Flatazor Prestige Puppy és a Junior Maxi tápokhoz

EZ A PROMÓCIÓ VÉGET ÉRT - 2020.08.03.


Szeretnél egy nagy méretű táptartó vödröt, amelyben kényelmesen tárolhatod a kutyusod eledelét? Akkor vásárolj most egy Flatazor Prestige Puppy 15 kg-os vagy egy  Flatazor Prestige Junior Maxi 15 kg-os tápot és mi ajándékba adunk hozzá egy 45 literes űrtartalmú táptartó vödröt. A készlet erejéig.

Flatazor táptartó vödör

Kiváló minőségű műanyagból készült, szinte légmentesen lezárható, ezáltal a szárazeledelben található tápanyagok (pl. vitaminok) minőségüket és mennyiségüket tovább megőrzik. Kb. 15 kg szárazeledel tárolására alkalmas ez a Franciaországban gyártott vödör.


A Flatazor Prestige Junior Maxi egy teljesértékű táp nagyméretű kölyök és növendék kutyák számára. A nagytestű kutyáknak jóval hosszabb a növekedési időszaka. Ezen időszak alatt rendkívül fontos, hogy számukra megfelelő eledelt kapjanak, ezáltal mind a kutya csontozata, mind pedig emésztő rendszere megfelelően fejlődjön ki. A krokettek mérete igazodik a kutya méretéhez. A felhasznált alapanyagok, mint például a tojás, kukorica, hal, rizs megkönnyítik a növekedésben lévő kutyák amúgy is érzékeny emésztését. A kondroitin és glükozamin hozzájárul a megfelelő csontozat kialakulásához. A bélfóra egészséges állapotának fenntartását segíti a táp sörélesztő-tartalma.

Ha szeretnéd megvásárolni a terméket, vagy csak többet akarsz megtudni, akkor kérjük tekintsd meg kapcsolódó termékbemutató oldalunkat >>

Flatazor Prestige Junior Maxi 15 kg


A Flatazor Prestige Puppy egy kölyök és vemhes vagy szoptatás után lévő felnőtt kutyák számára szánt száraztáp. Természetes antioxidánsokat tartalmaz, elősegíti a könnyebb emésztést és az immunrendszert is erősíti.

Ha szeretnéd megvásárolni a terméket, vagy csak többet akarsz megtudni, akkor kérjük tekintsd meg kapcsolódó termékbemutató oldalunkat >>

Flatazor Prestige Puppy


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13