Most ajándék Rafiné Cross tápot adunk az 5000 Ft-ot elérő macskás rendelésekhez

Amennyiben legalább 5000 Ft értékben rendelsz macskáknak való eledelt, jutalomfalatot, táplálékkiegészítőt, játékot, felszerelést vagy egyebet az Okosgazdi webáruházban, akkor ajándékba küldünk neked egy macskáknak készült 1.5 kg-os Animonda Rafiné Cross Adult csirkés, lazacos és garnélás száraztápot*. Az ajándék értéke 2090 Ft.

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: Ez a promóció időközben végetért!

Fontos, hogy a szállítási díj (a 9800 Ft-ot nem meghaladó rendeléseknél a szállítási díj 980 Ft, különben 0 Ft), nem számít bele a rendelés értékébe.

Animonda Rafiné Cross Adult Huhn, Lachs and Shrimps

Macskáknak való termékeink közül itt válogathatsz >>

Amennyiben más házi kedvenceknek is rendelsz - pl. kutyáknak, díszhalaknak stb. -, akkor elegendő, ha a cicáknak való termékek értéke eléri a 2000 Ft-ot. Természetesen a rendelésed összértéke ebben az esetben is el kell hogy érje az 5000 Ft-ot.

Ha olyan terméket vásárolsz, amely macskáknak és kutyáknak egyaránt adható (pl. egyes táplálékkiegészítők), és te macskának szánod, akkor kérjük megrendelésed feladásakor a megjegyzés rovatba írd be, hogy macskád van, és ebben az esetben megkapod az ajándék macskaeledelt.

Az ajándék nem jelenik meg automatikusan a kosárban, illetve a rendelést visszaigazoló első automatikus emailben sem, de a rendelés teljesítéséről és a kiszállításról szóló levelünkben már listázzuk az ajándékot is a megrendelt tételek között. 

Amennyiben kétséged van azt illetően, hogy rendelésed kvalifikál-e az ajándékra, akkor nyugodtan keress bennünket emailen vagy az ügyfélszolgálati telefonszámunkon (lásd alább).

Rendelni lehet

- online a webáruházban,
- de akár telefonon (06-70-315-9655) is.

A promóció a készlet erejéig érvényes. ---> FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: Ez a promóció időközben végetért!

*Termék német elnevezése: Animonda Rafiné Cross Adult Huhn, Lachs & Shrimps

Termék lejárata: 2017. május 11.

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások (1)

  • Ramika  -  2017. 04. 20. 18:54

    Kira nevében köszönöm az "Animonda Rafiné Cross Adult csirkével, lazaccal és garnélával " száraztápot . Nagyon szereti a "kislány""

    Válasz a hozzászólónak
    Utoljára módosítva: 2024.02.13