Maszk a zsákban! - FitActive akció

AZ AKCIÓS IDŐSZAK VÉGET ÉRT - 2020.07.14.

A Magyar Termék Nagydíjas FitActive egy kiváló és kiegyensúlyozott minőségű magyar tápcsalád, amelyen belül akár ételallergiás, valamint bőr- és szőrproblémáktól szenvedő kutyák számára is találsz megfelelő eledelt. Teljes értékű száraztápok kölyök, felnőtt és idős kutyáknak egyaránt. A FitActive tápok kis, közepes és nagy tápszemcsével készülnek a különböző testméretű kutyák igényeinek megfelelően.

A FitActive tápcsalád 3 kedvenc típusának zsákjaiba most egy ajándék maszkot csomagolt a gyártó a gazdik védelmére.

Az akció az alábbi termékek 15 kg-os normál tápszemcsés változataira vonatkozik.

Kézbesítés a megrendelést követő munkanapon várható, a szállítási díj ingyenes. 2 x 15 kg vásárlása esetén extra kedvezmény! A készlet erejéig.

Maszk a zsákban - Fitactive

A FitActive tápok tartalmazzák mindazokat az összetevőket – ásványi anyagokat, vitaminokat – melyek biztosítják, hogy kutyád egészséges és teljes életet éljen. Így például a FitActive Hypoallergenic Lamb, Apple & Rice kutyatáp főbb összetevői közül érdemes megemlíteni a hipoallergén fehérjeforrásként ismert halat és bárányhúst, a könnyen emészthető rizst, mint szénhidrátforrást, míg a vitamin és ásványi anyag források közül az almát, körtét és vörös áfonyát, amelyek mindegyikének fogyasztása igen pozitív élettani hatásokkal bír a vonatkozó kutatások szerint.

Figyelembe véve a kiváló minőségű összetevőket, a kedvező ár/érték arányt, valamint az ízletességet, a FitActive kutyatápok méltán váltak igen rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb eledellé a magyar kutyatartók és tenyésztők körében.

Mindezeknek köszönhetően a FitActive tápok már hazánk határain kívül is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, számos európai, délkelet-ázsiai vagy közel-keleti országba exportálják azokat. Utóbbira egy példát hozva, jelenleg a dubaji rendőrség kutyáit is FitActive tápokkal etetik.

A gyártónál mindemellett nem feledkeznek meg a kevésbé szerencsés, gazdátlan állatokról sem, így ők az Állatmentő Liga és a Magyar Macskavédő Alapítvány fő támogatói, valamint a csömöri, a gyömrői és az ürömi állat-menhelyeket is segítik.


A maszk 60 Celsius fokon mosható, vasalható.

Maszkok


Hozzászólások (1)

  • Vendég (#715C6)

    Meg vagyok elégedve, az Okosgazditól rendelt kutymorgó kaják mindig időben, precìz csomagolással érkeznek. Köszömöm hogy vagytok a kutýáinkért, értünk. További jó egészséget Nektek.

    2020. 04. 28. 19:07Válasz a hozzászólónak

    Oszd meg a véleményed!

    Utoljára módosítva: 2024.02.13