Kudo ultra prémium kutyatáp - Miért hidegen sajtolt?

Kóstoltasd meg kutyáddal valamelyik Kudo ultra prémium minőséget képviselő kutyaeledelt. Ajánljuk például az Adriai-tengerből halászott halat, helyi zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmazó, hidegen sajtolt Kudo Adriatic Fish monofehérjés - egyben hipoallergén - szuperprémium kutyatápot, amely igen nagy népszerűségnek örvend vásárlóink között.

Kudo Adriatic Fish

Miért hidegen sajtolt?

A hidegen sajtolt - cold pressed - eljárás lényege, hogy a kutyatápot alacsony hőfokon állítják elő, ezáltal maximálisan megőrizve a felhasznált kiváló minőségű húsok, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények tápanyag- és vitamintartalmát. Az alapanyagok helyiek, azok nem utaznak kontinenseken át.

Hidegen sajtolás előnyei:

  • a hidegen sajtolás folyamata maximum 75 Celsius fokon történik
  • a hőkezelés csupán pár másodpercig tart
  • a Kudo hidegen sajtolt táp könnyebben emészthető, jobban hasznosul, nézd meg erről ezt a videót >>

Kudo hidegen sajtolt kutyaeledel

A Kudo kutyaeledel nem tartalmaz sem gabonaféléket, sem burgonyát, sem tápiókát. Összetételének és a hidegen sajtolásnak köszönhetően rendkívül jól hasznosul, illetve igen könnyen emészthető. Ezáltal az érzékeny emésztésű kutyáknak is remek választást jelent.

A Duna-régió az Alpoktól a Fekete-tengerig számos ritka faj otthona. A Kudo alapanyagai innen származnak, válogatott és minőségi összetevők. A gyártónál kifejezetten büszkék arra, hogy a Duna-régió kincseit tudhatják kutyatápjaikban és ezt nyújthatják kedvencednek. A Kudo hidegen sajtolt kutyatáp úgy tud frissen a kutyád elé kerülni, hogy az alapanyagok nem utaznak kontinenseken át, lévén, az összetevők mindegyike a Duna-régió gazdáitól érkezik.

Kudo alapanyagok

A Kudo eledelből kevesebb is elég kutyádnak, mint egy hagyományos tápból, hiszen a hidegen sajtolt eljárásnak köszönhetően sokkal sűrűbb. Napi ajánlott etetési mennyiség tekintetében lásd az alábbi etetési táblázatot.

Kudo Adult Adriatic Fish - Etetési táblázat

A Kudo Adriatic Fish kutyatáp 2.5 és 7.5 kg-os kiszerelésekben érhető el az Okosgazdi webáruházban.

Megrendelésedet másnapi kézbesítéssel küldjük!

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások 

Utoljára módosítva: 2024.02.13