Konzervet és összecsukható etetőtálat is adunk most ajándékba

5+1 Leonardo konzerv akció

EZ A PROMÓCIÓ IDŐKÖZBEN VÉGET ÉRT

Exkluzív akciónk keretében, ha most 6 db szuperprémium német Leonardo konzervet vásárolsz, akkor az egyiket ajándékba adjuk. A Németországban készült Leonardo macskaeledek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek - mesterséges színező, ízfokozó és tartósítószer nélkül. Mivel a Leornardonál a lehető legjobb minőségű macskaeledel előállítása a cél, nem pedig a tömeggyártás, így képesek olyan minőségi összetevőket használni, melyek a multinacionális állateledel gyártók számára egyáltalán nem állnak kellő mennyiségben rendelkezésre. Ezért találhatóak olyan exkluzív összetevők is a Leonardo eledelekben, mint például a világítórák vagy a szőlőmagliszt. A Leonardo egyet jelent a legkiválóbb német minőséggel.

Leonardo konzerv akció 5+1a


Összecsukható etetőtál ajándéba

EZ A PROMÓCIÓ IDŐKÖZBEN VÉGET ÉRT

Ha pedig egy 12.5 vagy 15 kg-os Belcando kutyatápot vásárolsz, akkor egy minőségi összecsukható etetőlát adunk ajándékba. Praktikus felszerelés aktív gazdiknak és kedvencüknek. Ne maradj le erről az exkluzív, csak az Okosgazdi webáruházban elérhető promócióról.

Belcando etetőtál akció

Ha még nem kóstoltattad meg kedvencedet ezzel a kiváló minőségű eledellel, akkor most itt a remek lehetőség. Ismerd meg a kínálatot és próbáltasd meg kutyáddal a korának, testméretének és aktivitásának megfelelő eledelt, majd győződj meg róla te magad is, hogy mennyire ízlik neki, milyen szép lesz a szőre, vagy mennyire egészségesen csillog a szeme. És persze az sem egy utolsó szempont, hogy a bevitt tápanyag mennyiségből mennyi marad emészthető formában az állatban és mennyi kerül vissza a szabadba.

A Németországban gyártott szuperprémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, így ennél az 1963-as alapítása óta családi tulajdonban lévő német kutyatáp gyártó vállalatnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kutya korának és méretének megfelelő, lehető legjobb eledelt készítsék, fejlesszék ki. A Belcando végig kíséri kutyád életet az elválasztástól az idős korig, annak egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve, legyen szó normál igényű vagy akár sport-, és munkakutyáról, kistestű- vagy táplálékallergiás, kölyök vagy idős kutyáról.

A Belcandonál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban.


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!