Konzervet és kötéljátékot is adunk most ajándékba

A PROMÓCIÓ VÉGET ÉRT - 2020.09.28.


5+1 Leonardo konzerv akció

Exkluzív akciónk keretében, ha most 6 db 200 g-os szuperprémium német Leonardo konzervet vásárolsz, akkor az egyiket ajándékba adjuk. A Németországban készült Leonardo macskaeledek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek - mesterséges színező, ízfokozó és tartósítószer nélkül. Mivel a Leornardo-nál a lehető legjobb minőségű macskaeledel előállítása a cél, nem pedig a tömeggyártás, így képesek olyan minőségi összetevőket használni, melyek a multinacionális állateledel gyártók számára egyáltalán nem állnak kellő mennyiségben rendelkezésre. Ezért találhatóak olyan exkluzív összetevők is a Leonardo eledelekben, mint például a világítórák vagy a szőlőmagliszt. A Leonardo egyet jelent a legkiválóbb német minőséggel.

Leonardo 5+1 grátisz - Konzerves akció (200 g)


Belcando kutyáknak készült kötéljáték ajándéba

Ha pedig egy 12.5 vagy 15 kg-os Belcando kutyatápot vásárolsz, akkor egy minőségi összecsukható etetőtálát adunk ajándékba. Praktikus felszerelés aktív gazdiknak és kedvencüknek. Ne maradj le erről az exkluzív promócióról.

Belcando ajándék kötéljáték kutyáknakKötéljáték ajándékba a 12.5 és 15 kg-os Belcando kutyatápokhoz

Ha még nem kóstoltattad meg kedvencedet ezzel a kiváló minőségű eledellel, akkor most itt a remek lehetőség. Ismerd meg a kínálatot és próbáltasd meg kutyáddal a korának, testméretének és aktivitásának megfelelő eledelt, majd győződj meg róla te magad is, hogy mennyire ízlik neki, milyen szép lesz a szőre, vagy mennyire egészségesen csillog a szeme. És persze az sem egy utolsó szempont, hogy a bevitt tápanyag mennyiségből mennyi marad emészthető formában az állatban és mennyi kerül vissza a szabadba.

A Németországban gyártott szuperprémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, így ennél az 1963-as alapítása óta családi tulajdonban lévő német kutyatáp gyártó vállalatnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kutya korának és méretének megfelelő, lehető legjobb eledelt készítsék, fejlesszék ki. A Belcando végig kíséri kutyád életet az elválasztástól az idős korig, annak egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve, legyen szó normál igényű vagy akár sport-, és munkakutyáról, kistestű- vagy táplálékallergiás, kölyök vagy idős kutyáról.

A Belcandonál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban.

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások 

Utoljára módosítva: 2024.02.13