Hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak a kutyás futók az év utolsó Hard Dog Race versenyén, Vácdukán

A Hard Dog Race Not Just Run - Fuss velünk egy jó ügyért futam október 31-én kerül megrendezésre Vácdukán. A kutyás futók idén az InDaHouse Hungary munkáját támogatják nevezésükkel.

HDR 0

A Hard Dog Race neve ma már összeforrt a kutyás akadályfutással, azonban a verseny szervezői minden évben megrendeznek egy akadályok nélküli futást is, ahol középpontban egy jó ügy, egy nemes cél támogatása áll.  A Not Just Run versenyen a kutyás futók nevezési díjuk egy részével ugyanis egy-egy nonprofit szervezetet, egyesületet, vagy alapítványt támogatnak.  A 2021-es Not Just Run futamot a szervezők az InDaHouse Hungary-nek dedikálták, akik az encsi kistérségben élő, kiskorú, hátrányos helyzetű gyerekeket segítik munkájukkal. 

Futólépések 160 gyermek táboroztatásáért

A Not Just Run verseny résztvevői nem csak nevezésükkel támogathatják a szervezetet, hanem futónagykövetként kampányolhatnak és gyűjthetnek, hogy megteremtsék 160 nagycsoportos és iskolás gyerek táborozásának költségeit a 2021/2022-es tanévre, gyerekenként 15 000 Ft-ot. A táborokban többek között szakemberek által tartott, kutyatartási kultúrával kapcsolatos fejlesztő foglalkozások is helyet kapnak majd. Futónagykövetnek az InDaHouse Hungary oldalán lehet jelentkezni minden regisztrált versenyzőnek a Not Just Run menüpontot megnyitva és az „Én is szeretnék gyűjteni” gombra kattintva (direkt link).

Hard Dog Race

Elő a kutya-gazdi jelmezekkel, ez itt a Runoween!

A Hard Dog Race Not Just Run azonban nem csak jótékonysági törekvései miatt híres és kedvelt a kutyás futók körében. Mivel a fontos küldetés és gyűjtés Halloween napjára esik, így az ünnep szellemiségéhez híven a vállalkozó szellemű versenyzők és kutyáik „rémisztően” mókás jelmezekben teszik meg a távot.

Hard Dog Race

Bizton állíthatjuk, hogy hihetetlen kreativitás és humor jellemzi a futókat, ha kutya-gazdi jelmez készítéséről van szó. Nincs még egy ilyen vidám, színes és vicces futóverseny, mint a Hard Dog Race Not Just Run – Runoween! A színes kutya-gazdi kavalkádot nem csak futóként, de látogatóként is érdemes megtekinteni, a szórakoztató látvány és jókedv garantált!

Hard Dog Race

Hard Dog Race

Felnőtt, junior és csapat futamok

A HDR Not Just Run versenyen felnőtt, junior és csapat kategóriában lehet nevezni. A felnőtt futamok hossza 6 km, a Junior (8-14 éves korosztály) pedig 2 km. Szintidő a Hard Dog Race szellemisége szerint egyik távon sincs, így bárki tud nevezni és indulni a versenyen, aki kalandra, kikapcsolódásra és egy kis mozgásra vágyik kutyájával.

Az online nevezés október 23-án éjfélkor zárul!
Fontos: Ha az online nevezésről lecsúsztál, akkor se csüggedj, mert a helyszínen még tudsz nevezni a futásra!

Hard Dog Race Not Just Run: 2021. október 31. 8.00 óra.

Helyszín: Vácduka

Nevezési feltételek itt...

InDaHouse futónagykövet regisztráció itt...

HDR

Hard Dog Race

Hard Dog Race

Hard Dog Race

Hard Dog Race

Hard Dog Race


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13